Un mes de març decisiu

Un mes de març decisiu

Els blaugranes tenen per davant un mes clau amb dues competicions en joc i dos Clàssics

Comença la recta final de la temporada amb un mes de març carregat de reptes. Els blaugranes són líders de la Lliga amb set punts d'avantatge sobre el Reial Madrid i s'enfrontaran als blancs durant el següent mes en dues ocasions: una de Lliga i una de Copa. I és que en competició copera, culers i madridistes es veuran les cares a les semifinals. A més, el març també estarà marcat per una aturada de seleccions.

mini_CAT_3200x2000-CALENDAR_MONTH-febrer_blau

Per tant, dos reptes clars per aquest tercer mes de l’any: mantenir o augmentar l'avantatge a la Lliga i classificar-se per a la final de la Copa del Rei.

Dos Clàssics en 17 dies

Ja s'han jugat dos Clàssics aquesta temporada, i encara en queden tres per davant. Que, a més, es jugaran en una mica més d'un mes de diferència. El primer serà el següent partit que té el Barça per davant, ja que el proper dijous 2 de març comencen les semifinals de la Copa del Rei. L'anada es jugarà al Santiago Bernabéu a les 21.00 hores, mentre que la tornada serà el 5 d'abril a l'Spotify Camp Nou a les 22.00 hores, a la recerca d'un bitllet per la final del 6 de maig a La Cartuja.

L'altre Clàssic que es jugarà al mes de març serà el de Lliga. Després de la derrota al Bernabéu a la primera volta (3-1), el Barça tindrà una opció de revenja a la competició domèstica. Serà el 19 de març a les 21.00 hores, també a l'Spotify Camp Nou.

A més dels Clàssics, el Barça rebrà un València que necessita punts per sortir de la zona de descens el proper diumenge 5 de març a les 16.15 hores i visitarà San Mamés per enfrontar-se a l'Athletic Club el diumenge 12 a les 21.00 hores, en dos duels importants per mantenir els set punts d'avantatge davant el Reial Madrid a La Lliga. Tot això, abans de l'aturada de seleccions que tancarà el mes el proper 20 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut