Araujo i el Barça, una història centenària

Araujo i el Barça, una història centenària

Amb la titularitat de l'uruguaià a Old Trafford ja ha complert 100 partits defensant la samarreta del Barça

La tornada del play-off de l’Europa League davant el Manchester United ha significat el partit 100 de Ronald Araujo amb la samarreta blaugrana. El central uruguaià ha arribat a aquesta xifra gràcies a una nova titularitat amb Xavi Hernández, amb qui s'ha erigit i confirmat com un dels líders defensius de l'equip en la seva cinquena temporada al Club.

El debut d'Araujo, de la mà d'Ernesto Valverde

El central va aterrar a can Barça l’any 2018 procedent de Boston River, el seu últim club a l’Uruguai. De blaugrana, els primers refusos, entrades i gols els va fer jugant amb el Barça Atlètic, competint a l'antiga Segona Divisió B a les ordres de Francesc Xavier García Pimienta.

Una temporada més tard va viure el seu debut oficial amb el primer equip. el 6 d’octubre del 2019 davant el Sevilla, amb Ernesto Valverde a la banqueta. Aquell dia, els blaugrana van guanyar 4-0 i Araujo només va poder disputar 14 minuts, doncs va entrar al 73 i va ser expulsat al 87, però això no va suposar cap fre a la seva inclusió progressiva al primer equip.

Dos títols com a blaugrana 

Continuava brillant amb el filial mentre esperava una nova trucada del primer equip, que va arribar el juny del 2020 quan va debutar per primer cop com a titular, davant el Mallorca a Son Moix, ja amb Quique Setién com a tècnic, que el va incloure definitivament al primer equip, i va acabar tancant aquella temporada 2019/20 amb un total de sis partits.

araujo 100 partits

Després, n'han vingut 94 més fins que al teatre dels somnis de Manchester, Araujo n'ha complert un. Ja és centenari, i tot fa indicar que en jugarà molts més. És un dels millors centrals del món i és feliç al Barça, i el Barça és feliç amb ell. Ara, l'objectiu d'Araujo és augmentar un palmarès de culer que actualment compta amb dos títols, una Copa del Rei de la temporada 2020/21 i la Supercopa d'Espanya d'aquesta mateixa temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut