Raphinha:

Raphinha: "Estic en el meu millor moment"

El davanter brasiler ha assegurat que "el Manchester United és un gran equip i el Barça haurà de mostrar la millor versió"

En el seu millor moment des de la seva arribada al Barça. Així ha afirmat trobar-se Raphinha, en la roda de premsa prèvia al Barça-Manchester United d'aquest dijous d'Europa League. El crac brasiler assegura que el duel contra el conjunt anglès serà "dels millors per jugar i per viure de tota la temporada".

 

Preguntat per la seva adaptació Raphinha ha estat clar: "Estic en el meu millor moment, mai és fàcil arribar en un Club on no coneixes gairebé res. M'estic adaptant a la ciutat, els companys, la Lliga i l'estil de joc". Al mateix temps, el brasiler ha tingut paraules d'elogi cap a l'staff i el vestidor: "Tots m'ajuden cada dia, els companys, l'entrenador i tot l'staff". 

RP_PreviaManchester-010

Raphinha també ha parlat del Manchester United, assegurant que "és un dels millors equips del món, tenen grans jugadors i estan fent les coses bé". "Han passat una mala època com el Barça, però tots els clubs grans passen per aquí, l'important és canviar el xip per tornar a ser els millors", ha afegit el jugador culer. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut