PRÈVIA | Vila-real - Barça: Últim obstacle pel rècord de Xavi Hernández

PRÈVIA | Vila-real - Barça: Últim obstacle pel rècord de Xavi Hernández

El Barça visita el Vila-real amb la idea de no afluixar el ritme a la lliga i poder instaurar un nou rècord per a la carrera a les banquetes de Xavi Hernández

Després d’una última jornada de lliga molt beneficiosa per als blaugrana, distanciant-se amb vuit punts de marge al capdavant de la lliga, toca afrontar la visita a l’Estadi de la Ceràmica per superar el complicadíssim test que sempre suposa jugar contra el Vila-real.

El Barça torna a trobar-se amb Quique Setién

Serà la primera vegada que els blaugrana visitin el feu groguet després de la seva remodelació, i servirà també per viure el primer enfrontament de Quique Setién contra el FC Barcelona després de la seva sortida del Club, el 17 d’agost del 2020. L’entrenador càntabre buscarà fer-li mal a un Barça a qui només ha pogut guanyar-li un dels set partits que hi ha disputat en contra, amb un total de sis victòries culers.

Els precedents són clarament favorables als blaugrana, contra Setién però també en les visites a terres castellonenques. Els últims tres desplaçaments han acabat amb triomf blaugrana, i per trobar l’última derrota cal remuntar-se fins a la temporada 2007/08, amb un triomf del Vila-real per tres gols a un.

Xavi Hernández, a les portes d'un rècord molt especial

L’objectiu més evident del conjunt entrenat per Xavi Hernández és allargar una setmana més la ratxa que ja és de 10 victòries seguides i de 14 triomfs en els últims 15 partits, per tal d’arribar a l’eliminatòria de l’Europa League contra el Manchester United amb un bon coixí de punts en la competició domèstica. Però és que a més, no perdre a La Cerámica suposaria que Xavi certifiqués el seu rècord de partits consecutius sense perdre, amb un total de 16 en totes les competicions.

Un Vila-real necessitat però amb molt potencial

El Barça, que encara no podrà disposar d’Ousmane Dembélé i Sergio Busquets, que segueixen en el seu procés de recuperació, es trobarà un Vila-real amb certa necessitat de punts després de caure en les últimes dues jornades (a casa amb el Rayo Vallecano i al Martínez Valero d’Elx, en el primer triomf dels il·licitans en tota la Lliga.

Amb l’amenaça constant de grans futbolistes en la parcel·la ofensiva com Samu Chukwueze o el mundialista Yéremi Pino, l’estructura defensiva blaugrana, que només ha concedit un gol en els últims set partits, intentarà tornar a protegir una porteria de rècord, la de Marc-André ter Stegen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut