El Reial Madrid, rival a les semis de Copa

El Reial Madrid, rival a les semis de Copa

L'anada es disputarà el 2 de març al Santiago Bernabéu i la tornada serà a l'Spotify Camp Nou el 5 d'abril

El FC Barcelona ja coneix el seu rival a les semifinals de Copa. Serà el Reial Madrid, cosa que permetrà viure dos Clàssics més aquesta temporada. L'anada es jugarà al Santiago Bernabéu el 2 de març (21 hores) i la tornada serà a l'Spotify Camp Nou el 5 d'abril (22 hores). La final seria el 6 de maig a La Cartuja de Sevilla.

L'altra semifinal la disputaran l'Osasuna i l'Athletic Club. En aquest cas, l'anada es disputarà a El Sadar, mentre que la tornada es jugarà a San Mamés. 

 

Nova cita després de la Supercopa

Aquesta temporada, el FC Barcelona i el Reial Madrid s'ha trobat dues vegades. La primera, en el partit de Lliga disputat al Santiago Bernabéu, amb victòria blanca (3-1). La segona, en la final de la Supercopa d'Espanya de l'Arabia Saudita, amb triomf blaugrana i títol culer (1-3).

 

Els precedents a la Copa

Al llarg de la història, el Barça i el Madrid s'han trobat diverses vegades en aquesta competició. Concretament, i comptant totes les rondes, els dos equips s'han creuat en 20 eliminatòries (35 partits en total), en què la balança s'ha decantat 10 cops cap a cada costat. 

Tenint en compte només les semifinals, Barça i Madrid han jugat set eliminatòries, amb 3 classificacions culers totals. Les primeres, les temporades 53/54 i 58/59. L'última, precisament la darrera vegada que tots dos conjunts es van trobar, en les semifinals de la temporada 2018/19. 

En el partit d'anada disputat al Camp Nou es va empatar a 1, mentre que a la tornada els jugadors entrenats per Ernesto Valverde van vèncer 0-3, amb dos gols de Luis Suárez i un de Varane en pròpia porteria. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut