FC Barcelona - Getafe: Duel important a la Lliga

FC Barcelona - Getafe: Duel important a la Lliga

Els blaugrana reben la visita del conjunt madrileny a l'Spotify Camp Nou (18.30 hores) en un partit clau per reafirmar el liderat de la competició domèstica

Després de classificar-se per als quarts de final de la Copa els blaugrana tenen un nou repte aquest diumenge. El Barça rep la visita del Getafe a l'Spotify Camp Nou (18.30 hores) en un partit que es preveu clau per tal que els culers puguin mantenir-se líders en solitari de la Lliga. En el primer matx de l’any l’Estadi homenatjarà els Supercampions i Sergio Busquets. Una jornada festiva que s’arrodonirà amb la celebració de l’Any del Conill. 

La convocatòria 

Els culers afronten aquest gran repte amb mentalitat positiva després d’alçar el primer títol de la temporada i aconseguir passar de ronda de forma clara a Ceuta. Així doncs els de Xavi Hernández buscaran reafirmar el moment dolç de l'equip amb tres punts davant l'afició culer. 

La convocatòria culer la formen els següents jugadors: Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Ansu Fati, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas i A. Alarcón.

El rival

El Getafe arriba al Camp Nou després d'encaixar dues derrotes en les darreres jornades, davant l'Espanyol i el Sevilla respectivament. El conjunt madrileny, actualment amb 17 punts, es troba a la zona mitja-baixa de la classificació amb l'objectiu d'evitar les posicions de descens. El tècnic del Getafe Quique Sánchez Flores buscarà guanyar després de no fer-ho en els darrers set partits contra el Barça. 

El conjunt madrileny, eliminat de la Copa, té com a gran objectiu allunyar-se de les posicions de perill de la Lliga i arriba a l'Spotify Camp Nou amb l'objectiu de puntuar. A les files del Getafe hi ha exblaugranes com Munir El Haddadi i Carles Aleñá. 

Les paraules de Xavi Hernández

El tècnic blaugrana ha advertit aquest dissabte en roda de premsa que "serà un partit rocós, però que amb el bon moment de l'equip esperem guanyar-lo". Xavi Hernández també ha advertit de la possible relaxació: "Cal evitar relaxar-se. Hem de mantenir l'exigència, perquè si no ho fem no podrem aconseguir més èxits".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut