Exhibició de Gavi, MVP de la final

Exhibició de Gavi, MVP de la final

El ‘30’ blaugrana completa una final excel·lent signant un gol i dues assistències

Quan d’aquí uns anys parlem del primer títol de Gavi, se’ns dibuixarà un somriure a la cara. Recordarem aquest 15 de gener del 2023 en què, amb 18 anys, el ‘30’ blaugrana ha aixecat el seu primer títol oferint una exhibició descomunal contra el Reial Madrid. S’ha coronat a Riad amb un gol i dues assistències. MVP de la final.

Golejador més jove en una Supercopa

Ell ha estat l’encarregat d’obrir la llauna amb un bon xut creuat després d’una genial jugada col·lectiva culminada amb una assistència de Lewandowski. Amb aquesta diana, Gavi es convertia en el golejador més jove a la història de la competició de la Supercopa d’Espanya amb 18 anys i 163 dies, superant precisament un registre de Xavi, que va establir un nou rècord a la Supercopa del 1998.

Dues assistències per sentenciar la final 

L’andalús ha trigat pocs minuts en rematar un primer temps sublim tornant el favor del primer gol a Robert Lewandowski. Aquest cop s’han invertit els papers i ha estat Gavi qui, després d’una sensacional desmarcada a l’espai, ha fet la passada de la mort cap al polonès, que no ha perdonat abans de la mitja part. Cap altre jugador havia signat un gol i una assistència en un Clàssic a la seva edat. 

No en tenia prou Gavi, que a la segona meitat ha regalat un nou gol, aquest cop a Pedri. Era el del 0-3, que l’han permès signar una final perfecta. Des de Johan Cruyff, el 1974, que cap jugador signava un gol i dues assistències en un Clàssic. Paraules majors per a un MVP a molt de futur per davant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut