Xavi: “Hem de demostrar la nostra ambició”

Xavi: “Hem de demostrar la nostra ambició”

El tècnic blaugrana, després de la trobada amb el del Madrid sobre la gespa del King Fahd Stadium, ha comparegut en roda de premsa per parlar de la final de la Supercopa

El FC Barcelona ja prepara els darrers detalls per al partit d’aquest diumenge contra el Reial Madrid, en la final de la Supercopa. I, abans d’aquest duel, Xavi Hernández ha volgut valorar què espera d’aquest enfrontament, que podria significar el primer títol de l’era Xavi. 

El tècnic de Terrassa ha comparegut en roda de premsa al King Fahd Stadium, l’escenari de la final, justament després de la trobada que ha tingut amb el tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti. “Amb Ancelotti tinc bona relació, hem coincidit moltes vegades. És un cavaller del futbol. No hem de sortir de la línia que és una guerra esportiva i res més. Hem de mostrar respecte i admiració cap al rival”, ha comentat Xavi Hernández, que a més ha dit: “Veig al Madrid molt fort. Psicològicament tenen un punt d’avantatge perquè han jugat més finals i tenen més experiència. Però hem de demostrar la nostra ambició i les ganes que tenim de, per fi, aconseguir un títol”.

I és que, sobretot, el tècnic del Barça ha parlat d’aquesta motivació de l’equip: “Tenim l’obligació de guanyar aquest títol. Quan era jugador sentia la mateixa pressió que hi ha ara, perquè som el Barça i això no canvia. Intentarem donar la nostra millor versió. Un cop arribats a la final, ara l’objectiu principal d’aquest viatge és aconseguir el trofeu i portar-lo cap a Barcelona”.

 

Per fer-ho, Xavi tindrà una diferència respecte el partit de Lliga que es va jugar al Bernabéu: “Tenim tota la plantilla disponible. Haurem de mostrar la nostra personalitat i el nostre model de joc. I controlar les transicions i desarmar-los en defensa, perquè son molt forts. L’objectiu serà intentar atacar i defensar de la millor manera possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut