Real Madrid - Barça: A pel primer títol de la temporada!

Riad acull el primer Clàssic del 2023, que decidirà el primer títol de la temporada

Després d’eliminar al Betis, el Barça es jugarà aquest diumenge (20 hores, hora de Barcelona) el primer títol de la temporada. I serà ni més ni menys que en un Clàssic davant el Reial Madrid. L’estadi on s’han jugat les semifinals serà el mateix on es decidirà el primer títol del 2023, l’Estadi del Rei Fahd a la ciutat de Riad a l’Aràbia Saudita.

Un Barça que va superar al Betis de Pellegrini a la tanda de penals, després d’un partit on es va posar fins a dues vegades per davant amb els gols de Lewandowski i Ansu Fati, però que no va poder evitar l’empat en els 120 minuts de partit. En els penals, l’heroi va ser un gran Ter Stegen que va aturar fins a dues penes màximes a jugadors del Betis per aconseguir el bitllet per la final davant el Reial Madrid.

Els de Xavi hauran de trencar els mals precedents, ja que a la Supercopa el Barça ha perdut sis de set finals disputades davant els blancs i a més, l’últim Clàssic a la Lliga el passat mes d’octubre va acabar amb victòria madrilenya per 3-1. Per tant, tocarà canviar la història per aconseguir el primer títol de l'era Xavi i del 2023.

thumbnail_BRACKET-FINAL

Un rival classificat també per penals

Els de Carlo Ancelotti, igual que el Barça, van patir per passar a la final de la Supercopa, ja que el València no els hi va posar les coses gens fàcils. Madrilenys i valencians van empatar 1-1 al temps reglamentari i després d’una pròrroga disputada es va decidir tot des del punt de penal, on tan Madrid com Barça han estat infal·libles a les semifinals. A banda de la Supercopa, el Reial Madrid ve de perdre davant el Vila-real en l’últim partit de Lliga.

El Madrid tindrà la baixa de Lucas Vázquez que va caure lesionat a les semifinals i alguns jugadors que estan en dubte, com són Tchouameni i David Alaba que no van jugar les semifinals per problemes físics.