Real Betis - Barça: Buscant un bitllet per a la final!

Real Betis - Barça: Buscant un bitllet per a la final!

Els de Xavi Hernández jugaran les semifinals de la Supercopa d’Espanya a Riad davant al campió de Copa, el Betis de Pellegrini

Després de la important victòria al Civitas Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid (0-1), els blaugranes viatgen a Riad per començar a lluitar pel primer títol de la temporada, la Supercopa d’Espanya. El primer rival a les semifinals serà el campió de la Copa del Rei, el Reial Betis, el proper dijous a les 20.00 h (hora de Barcelona).

Les semifinals es jugaran a l’Estadi del Rei Fahd, a la ciutat de Riad a l’Aràbia Saudita. El que aconsegueixi passar a la final s’enfrontarà al Reial Madrid, que va guanyar el València en l'altra semifinal.

mini_BRACKET-UPDATE

El darrer enfrontament entre andalusos i catalans és favorable per als blaugranes, que es van imposar al Benito Villamarín per 1-2, amb un gol agònic de Jordi Alba al minut 94. Els verds-i-blancs només han guanyat un dels darrers set enfrontaments davant el Barça.

Un partit especial per a Sergio

Amb el canvi de format de la Supercopa, que es va dur a terme fa tres anys, el Barça mai ha aconseguit aquest títol, ja que ha quedat fora en semifinals dues vegades i ha perdut una final. Per tant, aquest any toca anar amb tot per aconseguir el primer títol de l'època Xavi.

La convocatòria sencera la formen els següents 24 jugadors, però abans de cada partit Xavi haurà de descartar-ne dos: Ter Stegen, Bellerín, Araujo, Sergio, Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Memphis, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

De tots els convocats, un viurà la semifinal d'una manera més especial. És Sergio Busquets, que suma 699 compromisos oficials amb el primer equip blaugrana i podria passar a formar part del selecte Club dels jugadors amb 700 partits o més, únicament format per Leo Messi i Xavi Hernández.

Un rival en gran moment de forma

Els de Pellegrini fa dues temporades que estan en un gran nivell de forma: la temporada passada van guanyar la Copa del Rei 17 anys després, i aquesta temporada són quarts classificats. Els verds-i-blancs buscaran guanyar la seva primera Supercopa, i és que fins ara només havien jugat una vegada aquest títol i van perdre, precisament, contra el Barça.

Per a la Supercopa tindran la baixa d’Àlex Moreno, que està negociant la seva sortida del club. A més, a la plantilla del Betis hi trobem fins a tres exblaugranes: Claudio Bravo, Juan Miranda, Martín Montoya i Rodri Sánchez, que va passar pel planter culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut