La convocatòria per viatjar a l'Aràbia Saudita

La convocatòria per viatjar a l'Aràbia Saudita

El tècnic blaugrana ha citat 24 jugadors per afrontar la Supercopa d'Espanya aquesta setmana a Riad

És l'hora de la Supercopa d'Espanya! El FC Barcelona afronta aquesta setmana la final a quatre a Riad, on els blaugranes tenen l'opció de guanyar el primer títol de la temporada.

Els homes de Xavi Hernández s'enfrontaran dijous al Betis (20.00 hores, hora de Barcelona) a les semifinals, i, en el cas de guanyar, disputaran la gran final de diumenge davant el guanyador del Reial Madrid - València. 

 

Per viatjar a l'Aràbia Saudita, el tècnic barcelonista ha decidit convocar els següents 24 futbolistes: Ter Stegen, Bellerín, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Memphis, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas. Abans del partit s'hauran de descartar dos jugadors per incloure 22 futbolistes a la llista final. 

Última sessió a Barcelona

Abans de viatjar cap a Riad, els jugadors disponibles del primer equip s'han exercitat aquest dimarts al matí al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les properes sessions d'entrenament ja seran a l'Aràbia Saudita, per seguir preparant la semifinal de dijous davant el Betis.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut