Intercity – FC Barcelona: Nou any, nova Copa!

Intercity – FC Barcelona: Nou any, nova Copa!

El conjunt blaugrana visita Alacant per enfrontar-se a l’Intercity en els setzens de final de la Copa

Després d'acabar el 2022 amb l'empat davant l'Espanyol (1-1), toca començar el 2023 amb millors sensacions. I quina millor manera de fer-ho que a la Copa del Rei, la competició en què el Barça és el conjunt amb més títols de la història. Aquest serà el primer repte dels de Xavi per al 2023. El rival, un Intercity de la Primera RFEF que de ben segur que no posarà les coses fàcils (21 hores).

Es tracta d’un duel sense precedents. Però aquesta mateixa temporada el Barça Atlètic sí que va enfrontar-se al conjunt d’Alacant, en un partit que va acabar 0-0. Aquest cop, però, el partit es jugarà a l’estadi José Rico Pérez, el camp de l’Hèrcules, i es preveu que hi hagi un ‘soldout’.

Els 22 convocats

Amb el canvi de format de la Copa, que es va dur a terme fa uns anys, l'eliminatòria serà a partit únic, cosa que fa que Xavi no pugui confiar-se i necessiti a gairebé tots els seus homes per assolir la classificació per als vuitens. Així ho ha entès l'egarenc, que només ha donat descans a dos jugadors, Lewandowski i Pedri, que no viatjaran a Alacant.

La convocatòria culer la formen els següents 22 jugadors: Ter Stegen, Bellerín, Araujo, Sergio Busquets, Dembélé, Ansu Fati, Ferran Torres, Memphis, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Raphinha, Kounde, Eric García, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Un Intercity carregat d’il·lusió

L’Intercity, per la seva banda, arriba al duel davant el Barça després de passar dues rondes de la Copa, la primera davant el Cirbonero, de Tercera RFEF (1-0), i la segona davant el Mirandés, de Segona Divisió (2-0). Això sí, la seva dinàmica a la Lliga no és tan bona, ja que els alacantins es troben en posicions de descens a Segona RFEF, amb 19 punts, i buscaran una victòria a la Copa per tornar amb alegria a la Lliga.

A més, l’Intercity té a les seves files fins a vuit jugadors que han passat pel planter blaugrana i que viuran el duel d’una manera encara més especial: són Guillem Jaime, Franck Angong, Carlos Carmona, Xemi Fernández, Oriol Soldevila, Pol Roigé, Cristian Herrera i Benja Martínez. Fins a cinc d’ells van participar en l’última ronda de Copa contra el Mirandés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut