Pedri, guanyador del millor gol de l'any 2022

Pedri, guanyador del millor gol de l'any 2022

El gol del migcampista canari contra el Sevilla s'ha endut aquest guardó gràcies als vots dels culers

El millor gol de l'any ja té guanyador: Pedri. La diana del migcampista canari contra el Sevilla a l'Spotify Camp Nou que va meravellar a propis i estranys ha quedat en la primera posició gràcies als vots dels culers a través de la web oficial del Club. Un nou reconeixement per aquest sensacional gol. 

Fins a 18.742 internautes barcelonistes de tot el món -destacant Espanya, Estats Units, Polònia i Mèxic- han participat en l'elecció. D'aquesta manera, quan estem a les portes d'acabar l'any, el 2022 ja sap quina ha estat la diana que més ha agradat als culers. I no és una obra d'art qualsevol. 

El 3 d'abril, res podia trencar el 0-0 entre Barça i Sevilla al Camp Nou fins que Pedri es va treure el barret al minut 72 per dibuixar un gran truc de màgia. A la frontal de l'àrea va enlluernar amb la seva vareta per fer esclatar un Camp Nou absolutament rendit al canari. Dembélé li va entregar la pilota al noi de Tegueste que, després de deixar a terra a dos rivals, va creuar la pilota per batre Bono. 

El mateix Pedri i Jordi Alba completen el podi

L'únic jugador amb dos gols finalistes ha monopolitzat les primeres places. Si el gol contra el Sevilla a la Lliga 2021/22, que ha rebut 5.067 vots, es troba en la posició d'or, la diana del Golden Boy del 2021 al camp del Galatasaray en l'Europa League 2021/22 s'ha fet amb la medalla de plata gràcies als 3.543 vots. El bronze d'aquest podi l'ocupa Jordi Alba amb el seu gol contra l'Atlètic de Madrid. Una volea teledirigida a l'esquadra contra el conjunt de Simeone que també va posar dempeus l'Estadi. 

Aquesta obra d'art que va dibuixar el de Tegueste en Lliga suma un nou premi gràcies als vots culers. Ja es va apuntar el gol de la temporada 2021/22, i també cal recordar que el passat 1 de juny la Lliga va publicar al seu canal oficial de Youtube un top10 on la posició d'or l'ocupava aquesta mateixa diana. Prepara el pitet per tornar a veure una genialitat que no ens cansem d'observar. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut