Cinc blaugranes disputaran els quarts de final

Han acabat els vuitens de final, en els que segueixen en peu cinc dels 14 blaugranes mundialistes que els han disputat

Els quarts de final del Mundial de Qatar comencen el proper divendres 9 de desembre, on hi tindrem cinc jugadors del Barça. Recordem que eren 17 els jugadors blaugranes que varen començar la Copa del Món i 14 els que disputaven els vuitens de final. Fem un repàs de com els hi ha anat els vuitens de final als nostres jugadors.

Frenkie i Memphis preparats pels quarts de final

Frenkie de Jong i Memphis van ser els primers blaugranes en accedir als quarts de final amb la selecció neerlandesa. Els Països Baixos es van enfrontar als Estats Units el passat 3 de desembre, i s’hi van imposar per 3-1, amb gol de Memphis. El proper rival dels de Van Gaal serà l’Argentina als quarts de final, el proper divendres 9 de desembre.

De Jong i Memphis van jugar els 90 minuts del partit davant els Estats Units, amb protagonisme clar per l’atacant blaugrana. Que va obrir el marcador als 10 minuts per la seva selecció.

Dembélé i Kounde deixen fora a Lewandowski

La França de Kounde i Dembélé també continua sent una de les màximes favorites per aconseguir la Copa del Món. Als vuitens de final es va imposar a la Polònia de Robert Lewandowski per 3-1. Polònia diu adeu al Mundial de Qatar mentre que França ja espera a Anglaterra per disputar uns quarts de final apassionants.

Els francesos van ser superiors als polonesos, en un partit que van participar-hi els tres blaugranes. Dembélé va disputar 76 minuts abans de ser substituït on va donar una assistència, mentre que Kounde va jugar 92 minuts, ja que va ser substituït al temps afegit. Per l’altra banda, Lewandowski va jugar tot el partit i es va acomiadar del Mundial amb un gol de penal, el seu segon a la Copa del Món.

1446706696

Brasil goleja Corea del Sud

Una altra de les màximes favorites és el Brasil de Raphinha. Que es va imposar a Corea del Sud per 4-1. Els de Tite ja estan als quarts de final, eliminatòria on van caure a l’última Copa del Món, i s’enfrontaran a la selecció croata, buscant la seva sisena estrella de campions del món.

Raphinha va ser titular en el clar triomf de la canarinha i va repartir una assistència en un partit que els brasilers ja tenien encarrilat al descans amb un clar 4-0. Raphinha es va mostrar molt actiu i va gaudir de diverses ocasions de cara a porteria.

Espanya, eliminada pel Marroc als penal

I finalment, la selecció espanyola, amb vuit blaugranes a les seves files, va caure eliminada davant Marroc. En un partit mol igualat i en què els de Luis Enrique van gaudir de les millors ocasions no va haver-hi gols per cap dels dos combinats. Després de la pròrroga el pas a quarts de finals es va decidir a la tanda de penals, amb un clar 3-0 favorable al Marroc.

Sergio, Jordi Alba, Gavi, Pedri i Ferran Torres van ser titulars i Gavi i Ferran Torres van gaudir de les millors ocasions a la primera meitat. Sergio i Pedri van disputar tot el partit, mentre que Gavi en va jugar 63', Ferran Torres 75' i Jordi Alba 98'. Finalment, Ansu Fati i Balde van disputar 22 minuts a la pròrroga.