La selecció espanyola s'enfrontarà al Marroc als vuitens

La selecció espanyola s'enfrontarà al Marroc als vuitens

Els blaugrana Eric Garcia, Jordi Alba, Pedri, Gavi, Busquets, Ansu Fati, Ferran Torres i Alejandro Balde estaran a la propera fase del Mundial de Qatar tot i perdre davant el Japó

La selecció espanyola dels blaugrana Eric Garcia, Jordi Alba, Pedri, Gavi, Busquets, Ansu Fati, Ferran Torres i Alejandro Balde estarà als vuitens de final del Mundial. I ho farà tot i caure davant el Japó (2-1) en la darrera jornada de la fase de grups. Un partit en el qual han participat tots els blaugrana excepte Eric Garcia. Pedri, Gavi, Sergio i Balde ho han fet de titulars, mentre que Ansu Fati, Jordi Alba i Ferran Torres han entrat a la segona meitat. 

Un resultat que deixa al Japó líder amb sis punts, el combinat dirigit per Luis Enrique en segona posició amb quatre punts, els mateixos que l'Alemanya de Ter Stegen, que queda fora del Mundial per diferència de gols. Costa Rica tanca el grup amb tres punts. 

Amb aquesta segona posició la selecció espanyola s'enfrontarà al Marroc el proper dimarts 6 de desembre (16.00 hores) en un duel directe per obtenir un bitllet per als quarts de final. 

14 culers classificats

Amb la classificació dels vuits culers concentrats amb la selecció ja són 14 els jugadors del Barça que tenen el bitllet per als quarts de final. Ousmane Dembélé i Jules Kounde van ser els primers amb la selecció francesa i Raphinha ho va aconseguir després de guanyar a Suïssa amb Brasil. Lewandowski va fer història classificant-se amb Polònia i Frenkie de Jong i Memphis tampoc podien faltar als quarts de final, cita en la qual arriben imbatuts amb els Països Baixos.

Aquest divendres l'Uruguai d'Araujo es jugarà el pas als vuitens davant Ghana. Així doncs, fins a 15 culers podrien estar a la propera fase del Mundial. Christensen, amb Dinamarca, i Ter Stegen, amb Alemanya, no podran ser-hi al haver caigut eliminats. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut