Memphis i Frenkie, contra els Estats Units a vuitens

Memphis i Frenkie, contra els Estats Units a vuitens

La selecció neerlandesa s’ha classificat pels vuitens de final després d'imposar-se a Qatar i amb un gol de Frenkie de Jong

Els Països Baixos dels culers Memphis i Frenkie de Jong ja estan classificats per als vuitens de final del Mundial de Qatar després de guanyar a l’amfitriona, Qatar. Els neerlandesos han quedat primers del grup A amb set punts, cosa que els hi ha servit per superar els 6 de Senegal, els 4 de l'Equador i els 0 de Qatar. 

Amb aquest primer lloc, els Països Baixos s’enfrontarà als Estats Units. Els de Van Gaal jugaran els vuitens de final el dissabte 3 de desembre a les 16:00 hores (hora de Barcelona).

Culers als vuitens

Pel que fa als blaugranes, Frenkie de Jong ha jugat dos partits complets i en el tercer ha estat canviat al minut 86; una assistència, en el partit davant Senegal, i un gol contra Qatar són el seu balanç tangible. Mentre que Memphis, que arribava tocat a la cita mundialista, ha disputat 140 minuts, el d’aquest dimarts ja com a titular. 

La selecció neerlandesa arriba als vuitens de final imbatuda, després de guanyar en el primer partit al Senegal per 0-2, empatar davant l’Equador a un gol i guanyar a l’última jornada a una selecció de Qatar ja eliminada per 2-0.

Amb aquests dos, ja són cinc blaugranes que han aconseguit la classificació a vuitens. Ousmane Dembélé i Jules Kounde van ser els primers amb la selecció francesa i Raphinha ho va aconseguir després de guanyar a Suïssa amb Brasil. Per ara, els 17 blaugranes mundialistes tenen opcions reals de ser als vuitens de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut