Un gol històric per a Lewandowski

Un gol històric per a Lewandowski

El davanter blaugrana s'ha estrenat com a golejador en un Mundial i iguala els gols internacionals que va fer Pelé | FOTO: FIFA.COM

Minut 82 del Polònia - Aràbia Saudita, corresponent a la segona jornada de la fase de grups del Mundial. I Robert Lewandowski ha aprofitat una pèrdua en defensa per fer gol. Una diana molt especial per al polonès, ja que s'ha convertit en la primera que el davanter fa en un Mundial. 

Visiblement emocionat, i amb llàgrimes als ulls, Lewandowski ha estat l'autor del 2-0 definitiu d'aquest partit, que permet a Polònia situar-se al capdavant de la classificació del grup C, amb quatre punts. 

"Sóc conscient que potser aquesta és la meva darrera Copa del Món. Sempre havia volgut marcar en un Mundial i per fi he pogut fer realitat aquest somni", ha reconegut el davanter un cop finalitzat l'enfrontament. 

Perquè Lewy va participar a Rússia 2018, però no va poder celebrar cap diana, mentre que en el primer partit d'aquesta fase de grups contra Mèxic va fallar un penal. 

Gol i assistència en un mateix partit

Lewandowski ha estat el gran protagonista del segon gol d'aquest enfrontament, el que ha tancat el resultat, però prèviament també havia participat en el primer. I és que seva ha estat l'assistència que ha aprofitat Zielinski.

D'aquesta manera, Lewandowski és el primer jugador polonès a anotar i donar una assistència en un mateix partit de la Copa del Món des de Janusz Kupcewicz contra França l'any 1982.

Iguala els gols internacionals de Pelé

Amb el seu gol davant l'Aràbia Saudita, Lewandowski suma 77 gols amb la selecció de Polònia i, d'aquesta manera, iguala la xifra de gols internacionals que va aconseguir Pelé, ja que va fer-ne 77 amb el Brasil. Tota una gesta que el blaugrana ara vol rubricar amb la classificació per als vuitens de final. Ronda que Polònia no aconsegueix des del Mundial de Mèxic de 1986. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut