Memphis i De Jong, dos blaugranes més a Qatar

Memphis i De Jong, dos blaugranes més a Qatar

Els blaugranes formen part de la llista de convocats de Louis van Gaal per al Mundial de Qatar

Dos blaugranes més que viatjaran cap a Qatar a disputar el Mundial 2022. I és que tant Memphis Depay com Frenkie De Jong han estat convocats per Louis Van Gaal per representar els Països Baixos.

El primer per Frenkie, el segon per Memphis

Frenkie de Jong disputarà el seu primer Mundial amb la selecció dels Països Baixos. El migcampista ja va disputar l’Eurocopa al 2021 on la seva selecció va caure als vuitens de final. De Jong va debutar amb l’absoluta el 6 de setembre del 2018 en un amistós davant Perú, on li va donar una assistència a Memphis. Frenkie ha disputat 45 partits amb la selecció en els que ha marcat un gol.

Per la seva banda, Memphis Depay ja sap el que és jugar un Mundial. Precisament, el del 2014 a Brasil, en el que els de Louis van Gaal van quedar tercers de la Copa del Món, perdent als penals de les semifinals davant l'Argentina. Un Memphis que va debutar amb l’absoluta l'any 2013 en un partit de classificació per al Mundial del Brasil davant Turquia. Fins aleshores ha jugat 81 partits amb l’absoluta en els que ha marcat 42 gols.

La selecció dels Països Baixos torna a una Copa del Món després de quedar fora de l’última a la fase classificatòria. I a la llista sencera hi trobem altres exblaugranes com Luuk de Jong i Xavi Simons.

Els Països Baixos forma part del grup A i debutarà el 21 de novembre davant el Senegal. Posteriorment, s'enfrontarà a l’Equador (26 de novembre) i a l’amfitriona Qatar (29 de novembre).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut