Lewandowski, cap al Mundial

Lewandowski, cap al Mundial

El “killer” blaugrana encapçala la llista de Polònia per al Mundial de Qatar

Robert Lewandowski ha estat convocat i forma part de la llista de 26 jugadors que ha seleccionat Czesław Michniewicz per disputar la Copa del Món 2022. Lewandowski serà la principal estrella del conjunt polonès a Qatar.

Segon Mundial per a Lewandowski

El polonès afrontarà així la seva segona Copa del Món amb la samarreta polonesa. El blaugrana ja va disputar el passat Mundial de Rússia 2018, tot i que no va aconseguir passar de la fase de grups i tampoc marcar cap gol. Sí que ho va fer a les Eurocopes, ja que el polonès ha disputat fins a tres tornejos europeus en els quals ha marcat quatre gols.

Lewandowski va debutar amb l’absoluta de Polònia l’any 2008 en un partit de classificació per al Mundial de Sud-àfrica davant San Marino, en què va marcar el seu primer gol. El davanter blaugrana ha jugat fins a 134 partits amb Polònia i ha marcat 76 gols, sent així el màxim golejador de la història del país.

Polònia està al grup C del Mundial, i debutarà davant Mèxic (22 de novembre) i acabarà la fase de grups amb l’Aràbia Saudita (26 de novembre) i l’Argentina (30 de novembre).

La llista completa

Els 26 jugadors polonesos convocats són: Wojciech Szczesny (Juventus), Bartlomiej Dragowski (Fiorentina), Lukasz Skorupsi (Bologna), Jan Bednarek (Aston Villa), Jakub Kiwior (Spezia), Kamil Glik (Benevento), Bartosz Bereszynski (Sampdoria), Robert Gumny (Augsburgo), Matthew Cash (Aston Villa), Mateusz Wieteska (Clermont Foot 63), Nicola Zalewski (Roma), Artur Jedrzejczyk (Legia Varsovia), Krystian Bielik (Birmingham), Przemyslaw Frankowski (Lens), Kamil Grosicki (Pogon Szczecin), Jakub Kamisnki (Wolfsburgo), Grzegorz Krychowiak (Al-Shabab), Michal Skjoras (Lech Poznan), Sebastian Szymanski (Feyenoord), Damian Szymanski (AEK Atenas), Piotr Zielinski (Nàpols), Szymon Zurkowski (Fiorentina), Robert Lewandowski (Barça), Arkardiusz Milik (Juventus), Krzysztof Piatek (Salernitana) i Karol Swiderski (Charlotte FC).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut