PRÈVIA: Darrer partit abans del Mundial

PRÈVIA: Darrer partit abans del Mundial

Els culers buscaran un nou triomf per mantenir-se en la primera plaça i arribar a l’aturada amb bones sensacions

Un Barça líder visita l’Osasuna aquest dimarts (21.30h) en l’últim compromís lliguer abans del Mundial. Només tres dies després de la gran victòria contra l’Almeria, marcada pel darrer partit de Gerard Piqué al Spotify Camp Nou, els blaugranes afronten el duel amb un objectiu clar: aconseguir els tres punts per mantenir-se en la primera posició.

El partit té molts al·licients. A banda de ser l’últim duel de la competició domèstica abans del mundial, també podria ser el darrer partit de Gerard Piqué. El central, després d’acomiadar-se de l’afició blaugrana, podria jugar el seu últim compromís com a jugador blaugrana aquest dimarts a Pamplona.

A més, una victòria blaugrana podria reforçar l’equip de Xavi al capdavant de la classificació abans de l’aturada.

El rival

L’Osasuna arriba en un gran moment de forma. El conjunt navarrès ha sumat dues victòries (Celta i Valladolid)  i un empat (Girona) en els darrers tres partits que ha disputat. El conjunt dirigit per Jagoba Arrasate és cinquè a la classificació amb 23 i un balanç de set victòries, dos empats i quatre derrotes.

El Sadar és el seu fortí. L’Osasuna té el tercer millor balanç de la Liga com a local aconseguint cinc victòries dels set partits que s’han disputat. A més, és el cinquè equip menys golejat de la competició amb 12 gols encaixats i 15 anotats.

Piqué

Després de realitzar l’últim entrenament aquest dilluns, Gerard Piquè podria jugar el seu darrer partit amb la samarreta del Barça dimarts contra l’Osasuna.

Més enllà del resultat esportiu, aquest partit estarà marcat per l’adeu del central blaugrana que després de disputar l’últim partit al Spotify Camp Nou, el jugador posarà fi a la seva etapa al club en el darrer partit abans del Mundial de Qatar.

Piquè, és el cinquè jugador amb més partits en la història del FC Barcelona, en el cas que disputi el partit d’aquest dimarts en sumarà 617. La seva història com a jugador blaugrana va començar el 13 d’agost del 2008 en un partit de Lliga de campions contra el Wisla de Cracòvia i acabarà en un partit de Lliga contra l’Osasuna havent-se convertit en un dels millors defenses del món del futbol.

El Barça

Els culers arriben a aquest matx després de la gran victòria contra l’Almeria però amb la necessitat de guanyar per afrontar l’aturada de la competició domèstica amb bones sensacions i ben situats a la classificació. Per encarar aquest exigent test, Xavi Hernández ha decidit convocar 22 futbolistes. La llista la formen Ter Stegen, Bellerín, Piqué, Sergio, Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Frenkie De Jong, Raphinha, Eric, Iñaki Peña, Balde, Marc Casadó, Gavi, Pablo Torre, Chadi Riad i Arnau Tenas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut