Una foto oficial per a la història

Una foto oficial per a la història

El primer equip masculí ha dut a terme aquest divendres al matí, a l’Spotify Camp Nou, la tradicional fotografia amb la totalitat de la plantilla

Dia de fotos a l’Spotify Camp Nou. El primer equip masculí del FC Barcelona ha dut a terme aquest divendres al matí, just abans de l’entrenament, la tradicional sessió fotogràfica que ha permès obtenir la instantània que quedarà per al record dels llibres d’història.


En aquesta foto oficial de la temporada 2022/23 un dels grans protagonistes ha estat Gerard Piqué, que aquest dijous a la tarda va anunciar que el partit de dissabte contra l’Almeria seria el seu últim partit a l’Spotify Camp Nou. Per tant, també ha estat la darrera foto oficial en la que apareixerà Piqué, que ha estat present en totes des de la temporada 2008/09.

Tant el ‘3’ culer com la resta de capitans s’han fet la fotografia de rigor, acompanyats pel president Joan Laporta, el primer entrenador Xavi Hernández i els seus segons, Òscar Hernández i Sergio Alegre.

A banda, també han assistit a la sessió de fotos -i al posterior entrenament a l’Estadi- el vicepresident esportiu Rafa Yuste, el director de Futbol Mateu Alemany i Enric Masip, membre del Gabinet de Presidència. 

_GP25597_Full

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut