Gerard Piqué anuncia que deixa el Barça

Gerard Piqué anuncia que deixa el Barça

El central ha comunicat en un vídeo a les seves xarxes que el d'aquest dissabte, contra l'Almeria, serà el seu últim partit a l'Spotify Camp Nou com a jugador

Gerard Piqué posa fi a la seva etapa al FC Barcelona. El llegendari central del Barça ha comunicat a través d'un vídeo emotiu a les seves xarxes socials que el dissabte 5 de novembre jugarà el seu darrer partit a l'Spotify Camp Nou amb la samarreta blaugrana. D'aquesta manera, un soci des del bressol deixa el Club.

 

Un culer de naixement

El 2 de febrer del 1987 va néixer un blaugrana fins a la medul·la. Des d'aquell mateix dia és soci del club. De ben petit ingressa en el torneig social del FC Barcelona i amb 10 anys s'inicia en el futbol base en la primera de les categories que existien en aquell moment, l'Aleví B. A partir d'aquí passa pels diferents esglaons del planter. Ara bé, en acabar la temporada 2003/04, Gerard Piqué fa un parèntesi en la seva vida com a blaugrana i marxa al Manchester United. Posteriorment, la 2006/07 juga cedit al Reial Saragossa per tornar, el curs 2007/08, als red devils i col·laborar en el doblet de Premier i Lliga de Campions.

El cinquè jugador amb més partits en la història del FC Barcelona va debutar oficialment amb la samarreta blaugrana el 13 d'agost del 2008 en un partit de Lliga de Campions contra el Wisla de Cracòvia que acaba 4-0. I a partir d'aquí, va començar una història exitosa amb el FC Barcelona, que l'ha enaltit amb 30 títols. Tot va començar el curs 2008/09 amb un triplet majestuós i erigint-se en un dels defensors més destacats de la galàxia del futbol. 

Les temporades van avançar i, sent un dels pilars de les alineacions del FC Barcelona, el futbolista format a La Masia va engrandir les seves estadístiques exitoses com a jugador barcelonista. Uns números que va enaltir amb la capitania, ja que a l’estiu del 2018 es va convertir en el tercer capità. Defensivament i ofensivament, sempre ha sobresortit.

Un defensa golejador

Sens dubte que ha estat un defensa amb ànima de davanter. Gols recordats com el 2-6 al Santiago Bernabéu o dianes que figuren en els llibres daurats del FC Barcelona: es va apuntar la diana número 1.000 del Barça en competicions internacionals davant el Celtic en partit Lliga de Campions del curs 2013/14. Dues festivitats incloses en les seves 52 com a barcelonista. De fet, és el segon defensa més realitzador del Barça i el primer defensa més anotador a la Champions League, amb 16. 

615 partits -396 de Lliga, 126 de Champions, 65 de Copa del Rei, 16 de Supercopa d'Espanya, dos de Supercopa d'Europa, cinc d'Europa League i cinc del Mundial de Clubs-, després, "els somnis d'aquell nen s'han complert". "És el moment de tancar aquest cercle. Sempre he dit que després del Barça no hi haurà cap altre equip i així serà. Aquest dissabte serà el meu últim partit al Camp Nou", ha conclòs un emotiu i llegendari Gerard Piqué. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut