Viktoria Plzen - Barça: Triomf per acomiadar la Champions (2-4)

Els culers guanyen a la República Txeca en un partit plegat d'estrenes i amb gols de Ferran Torres (2), Marcos Alonso i Pablo Torre

Bona victòria blaugrana davant el Viktoria Pilsen (2-4) per tancar la Lliga de Campions. Els gols de Ferran Torres (2), Marcos Alonso i Pablo Torre donen el triomf als de Xavi, en un matx amb diversos debuts per part culer.

Marcos Alonso s'estrena com a golejador

El partit ha començat de la millor manera possible i els blaugrana s'han avançat ràpidament. Als sis minuts de joc, Marcos Alonso inaugurava el marcador (0-1, min. 6) rematant a la línia una rematada prèvia d'Ansu Fati, que el porter local no ha pogut blocar.

Les ocasions culers han seguit arribant, amb bones opcions de gol per Ansu Fati, Piqué i Ferran, però també han reaccionat els locals: travesser de Chory i dues grans aturades del debutant Iñaki Peña, que ha salvat als culers en el que ha estat el seu primer partit oficial amb el primer equip. Ja al darrer minut de la primera part, Ferran Torres duplicava l'avantatge (0-2, min. 45) després d'una gran assistència de Jordi Alba, en un gol ratificat pel VAR, ja que en primera instància havia estat anul·lat per fora de joc.

Intercanvi de cops

Ja a la segona meitat, de nou inici trepidant, aquest cop amb gols cap als dos cantons: primer Tomás Chory, des dels 11 metres després d'un penal comès per Pablo Torre, retallava distàncies al marcador (1-2, min. 51), però només dos minuts després, el Barça tornava a augmentar diferències mitjançant Ferran Torres (1-3, min. 53), després d'una gran combinació amb Raphinha.

El ritme trepidant ha seguit a Pilsen, i de nou Chory, amb una rematada de cap, retallava amb el 2-3 (min. 63). Tot seguit, una nova mala notícia per als culers, aquest cop en forma de lesió: Kessie havia de deixar el partit amb molèsties. El seu lloc l'ha ocupat Marc Casadó, que ha debutat amb el primer equip blaugrana.

Sentència culer

El Barça no ha volgut donar opcions i de nou ha arribat una nova diana que també ha suposat una estrena golejadora. Pablo Torre, després d'una gran assistència de Raphinha, marcava el seu primer gol a culer (2-4, min. 75), però en el moment de la definició s'ha lesionat i ha hagut de ser substituït. En el seu lloc ha entrat Álvaro Sanz, que ha disputat els seus primers minuts a la Champions. Ja als darrers compassos, els locals han intentat maquillar el marcador, però ja no es tornaria a moure. Finalment, triomf per 2-4 i la Lliga de Campions que finalitza per als culers.