PRÈVIA - Viktoria Pilsen-Barça: Despedir-se amb una victòria

PRÈVIA - Viktoria Pilsen-Barça: Despedir-se amb una victòria

Els blaugrana disputaran el darrer partit de la fase de grups de la Champions sense res en joc, però amb l'objectiu de sumar un triomf i oferir una bona imatges

El darrer de la Champions. El Barça disputa aquest dimarts la darrera jornada de la fase de grups de la Champions, en un duel en què els blaugrana ja es troben eliminats i el Viktoria Pilsen sense opcions d'accedir a l'Europa League. Tancar la competició amb bones sensacions sumant un triomf, el principal objectiu dels blaugrana aquest dimarts a partir de les 21.00 hores.

El rival

El Viktoria Pilsen arriba al partit després de caure en el darrer partit a San Siro a la Champions davant l'Inter (4-0) i no coneix la victòria en aquesta competició aquest curs, amb cinc derrotes en cinc jornades. A la lliga txeca el Viktoria lidera la competició amb 35 punts després de 13 jornades disputades i amb quatre punts d'avantatge per sobre del segon classificat.

En el partit d'anada a l'Spotify Camp Nou els blaugrana van golejar el conjunt txec per un clar 5-1, amb els gols de Kessie, Ferran Torres i un hat-trick de Lewandowski. 

El Barça

Per aquest duel, Xavi Hernández ha citat 21 blaugranes. Així doncs, aquesta és la convocatòria: Ter Stegen, Bellerín, Piqué, O. Dembélé, Pedri, Ansu Fati, Ferran, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, F. De Jong, Raphinha, Iñaki Peña, I. Akhomach, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre, Àlex Valle, Álvaro Sanz i Arnau Tenas. En canvi, el tècnic Xavi Hernández ha optat per donar descans a Robert Lewandowski, amb molèsties a l'esquena.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut