PRÈVIA | València - Barça: Desplaçament exigent a la Lliga

PRÈVIA | València - Barça: Desplaçament exigent a la Lliga

Els blaugrana visiten un dels camps més complicats de la competició domèstica amb l'objectiu de mantenir-se a la part alta de la classificació

Torna la Lliga i ho fa amb un partit de màxima exigència a Mestalla davant el València (21.00 hores). Els blaugrana volen refer-se de l'eliminació de la Champions i mantenir el bon moment que viuen a la Lliga. Al davant un conjunt dirigit per Genaro Gattuso i que suma 15 punts en aquest inici de curs.

Al davant els blaugrana tindran un rival intens i que s'ha reforçat molt aquest estiu i on també hi ha el blaugrana Nico. Un conjunt que també buscarà el triomf per ascendir a posicions europees. 

El rival

El València arriba al partit després de caure en el darrer partit a casa davant el Mallorca (1-2) i no suma la victòria des del triomf al camp de l'Osasuna el 7 d'octubre. Des de llavors dos empats i una derrota. El seu referent ofensiu és Edinson Cavani, que ha marcat els darrers quatre gols del València a la Lliga.

Entrenador: Genaro Gattuso
Balanç: 4V - 3E - 4D (15 punts, novena posició)
Màxim golejador: Edinson Cavani (4 gols)

El Barça

Els culers arriben al matx després de caure eliminats de la Champions però amb ganes de mantenir la bona dinàmica a la Lliga, on sumen dos triomfs clars en els darrers dos partits davant el Vila-real (3-0) i l'Athletic Club (4-0) respectivament.

Per a aquest matx, Xavi Hernández ha decidit convocar a 21 futbolistes. La llista completa és la següent: Ter Stegen, Bellerín, Piqué, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Marcos A.,Jordi Alba, Kessie, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut