Barça - Bayern: Adeu cruel a la Champions (0-3)

Barça - Bayern: Adeu cruel a la Champions (0-3)

Els de Xavi han caigut derrotats contra un elenc alemany efectiu que no ha deixat espai a la victòria barcelonista

No ha pogut ser. La Champions 2022/23 s'ha acomiadat de l'Estadi amb una derrota del Barça contra el Bayern (0-3). Els bavaresos no han deixat espai a la reacció blaugrana amb els gols de Mané, Choupo-Moting i Pavard. Sis victòries rivals en els darrers sis enfrontaments confirmen que l'elenc de Baviera és un malson per als culers. 

 

El Barça ha saltat a la gespa de l'Spotify Camp Nou amb energia. Els alts decibels de la grada, formada per una assistència de 84.016 espectadors i espectadores, han empès la pressió alta dels de Xavi. Centrats tot i saltar a la gespa sense opcions de seguir a la Champions 2022 en aquesta jornada cinc. L'Europa League agafarà el relleu europeu. 

Els alemanys s'apoderen dels gols

Els bavaresos, amb possessions llargues, s'han apuntat el primer gol matiner. Mané ha superat Ter Stegen després de guanyar la carrera a Bellerín. Últim home d'una defensa avançada formada també per Balde, Kounde i Marcos A.. Aquest cop ha fet comparèixer els culers en atac. Un entregat Lewandowski i un voluntariós Dembélé han buscat virar el seu protagonisme defensiu. El quadrat al mig del camp del Barça, format per De Jong, Busquets, Kessie i Pedri, també s'ha fet més visible, ja que la pilota ha passat a sentir més les botes blaugranes. Objecte de faltes rivals per no deixar aparèixer la fluïdesa. 

Un aparent despertar adormit, altre cop, pel Bayern. Els de Nagelsmann han desarborat, de nou, la rereguarda barcelonista amb una passada a l'espai, que Choupo-Moting ha acabat introduint al fons de la xarxa. Un 0-2 que ha traslladat els culers a zones ofensives. Ousmane Dembélé ha estat un dels homes més desbordants, però sense concretar perill tangible fins a dibuixar una passada en profunditat per a Robert Lewandowski. El polonès ha forçat un penal que, posteriorment, l'àrbitre, a instàncies, del VAR s'ha encarregat d'anul·lar.

Els culers no troben porteria

En aquests darrers instants de primera meitat els gols s'han amagat. Perquè abans de l'inexistent llançament des dels 11 metres per part del culer, Bellerín i Ter Stegen havien desfet majestuosament un 0-3 que quasi ja figurava en el marcador. Un lluminós inalterable també a la represa. Per una banda, el Barça ha tret el cap amb una transició ràpida liderada per un sempre actiu i, posteriorment, ha escrit un xut de Sergio després d'una conducció imperial de Balde enaltida per la pausa i qualitat de Pedri. Per altra banda, el Bayern ha anotat, però en fora de joc. 

Xavi ha volgut aprofitar aquest acostament a les dianes amb dos canvis ofensius. Ferran i Raphinha han ocupat el lloc del i el 5. Sense ser un ball d'ocasions, els barcelonistes han augmentat les seves petjades a l'àrea d'un inèdit Sven Ulreich, que amb la vista ha seguit un xut d'Ansu Fati. Una aproximació que ha deixat pas a un context de letargia fins al darrer gol de Pavard en l'última jugada de partit. 

D'aquesta manera, en l'electrònic ha imperat el 0-3. La sisena derrota del Barça contra el Bayern en els darrers sis duels s'ha confirmat. Ara, els de Xavi han de deixar enrere el capítol europeu i centrar-se en la Lliga. La competició domèstica torna aquest dissabte 29 d'octubre contra el València. Un duel a Mestalla on els de Xavi han de reprendre la dinàmica victoriosa i passar pàgina d'aquest adeu cruel a la Champions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut