PRÈVIA | Barça - Bayern de Munic: Jornada decisiva a Europa

PRÈVIA | Barça - Bayern de Munic: Jornada decisiva a Europa

Els culers afronten aquest dimecres un vespre determinant per al desenllaç del camí blaugrana a Europa: si l'Inter guanya al Viktoria Plsen (18.45 hores), els barcelonistes estaran eliminats de la Champions, independentment del resultat contra el Bayern

Vespre decisiu a Europa en clau blaugrana. Aquesta tarda-nit de dimecres es presenta determinant per al desenllaç del camí blaugrana a les competicions europees, ja que depenent que passi a les 18.45 hores a San Siro entre l'Inter de Milà i el Viktoria Plsen, els culers podrien estar eliminats de la Champions (i classificats directament per a l'Europa League) abans de disputar el seu partit.

Tot i així, els homes de Xavi afronten un partit dur i molt exigent davant d'un dels millors equips d'Europa com és el Bayern de Munic (21.00 hores) a l'Spotify Camp Nou, on passi el que passi a Milà, els blaugranes sortiran a guanyar.

El rival

El Bayern de Munic arriba al partit ja classificat per als vuitens de final de la Champions League i amb un ple de victòries a la fase de grups (4/4), però amb la intenció de certificar la primera plaça. Els alemanys tenen les baixes importants de Lucas Hernández i Leroy Sané, mentre que el porter Manuel Neuer és dubte per problemes físics.

Entrenador: Julian Nagelsmann
Balanç a la Champions: 4V - 0E -0D (12 punts, primers)
Balanç a la Bundesliga: 6V - 4E - 1D (22 punts, segons)
Màxim golejador Champions: Sané (4 gols)
Màxim golejador Bundesliga: Musiala (6 gols)

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-MASTER-champions-26_10

El Barça

Els culers arriben després de dues bones victòries a la Lliga davant Vila-real (3-0) i Athletic Club (4-0) i ara buscaran la tercera consecutiva en menys d'una setmana a l'Spotify Camp Nou. L'afició tornarà a ser una peça clau, i els culers necessitaran tot el suport de les grades de l'Estadi.

Per a aquest matx, Xavi Hernández ha decidit convocar a 21 futbolistes. La llista completa és la següent: Ter Stegen, Bellerín, Piqué, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Lewandowski, contra un vell conegut

Robert Lewandowski s'enfrontarà a l'equip on ha jugat les últimes vuit temporades, davant de gran part dels que han estat els seus companys durant molts anys. 

El davanter polonès voldrà seguir amb la seva gran ratxa europea, i és que ha marcat 52 gols en 53 partits com a local a la UEFA Champions League (38 amb el Bayern Munic, nou amb el Borussia Dortmund i cinc amb el FC Barcelona). A més, els seus cinc gols a l'Spotify Camp Nou amb el Barça és el nombre de gols més gran d'un jugador del FC Barcelona en els seus primers dos partits a la competició. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut