Xavi:

Xavi: "Passi el que passi a Milà, hem de competir i fer un bon partit"

El tècnic de Terrassa no perd l’esperança per accedir a vuitens tot i que el FC Barcelona ja no depèn de si mateix

El FC Barcelona es prepara per afrontar, aquest dimecres, el cinquè partit de la fase de grups de la Champions contra el Bayern Munic. Xavi ha sortit en roda de premsa i ha destacat que passi el que passi al partit entre l’Inter de Milà i Viktoria Plzen, el FC Barcelona ha de sortir a per totes.

 

Repassem les seves declaracions més destacades:

Petita esperança

"No és un miracle el que ha de passar, tenim una petita esperança. Quan no depens de tu mateix tot genera molts més dubtes. És una situació molt incòmoda. Però, s'ha de jugar, perquè al futbol passen aquestes coses. I per què no pot passar demà? No depenem de nosaltres, però hi ha esperança."

"Hi ha una petita esperança que no s'ha de perdre mai. L'esperança és l'últim que es perd. És una pena no haver puntuat ni a Munic ni a Milà, la competició està sent cruel amb nosaltres. Hem d'esperar, ja veurem el que passa."

S'ha de competir

"Passi el que passi a Milà, s'ha de fer un bon partit i s'ha de competir. Hem de demostrar que podem guanyar, a un del que nosaltres considerem, dels millors equips del món. Hem de demostrar que estem a bon nivell i que el partit de Munic va ser una desgràcia."

"A partir del joc és quan hem de tenir resultats. El camí el sabem, hem de jugar bé i ser protagonistes al joc. Guanyar al partit per demostrar que el que ha passat a la Champions ha estat un accident"

"No hem d'afluixar la mentalitat, després de perdre el Clàssic semblava un desastre i hem reaccionat, amb sensacions bones davant bons rivals. Hem de seguir el camí i demostrar que podem competir. L'equip té personalitat, és una pinya i hi ha molt bon ambient. Volem demostrar que podem guanyar coses aquesta temporada"

Baixes i opcions en defensa

"La baixa de Sergi Roberto és molt important, li tinc molta confiança. Estava en un molt bon moment, marcant i fent assistències. És una pena la lesió. Però tenim a Bellerín, que haurà de cobrir la seva baixa, i a Koundé que també pot jugar allà."

"Tinc moltes opcions al lateral esquerre, a tots, els hi tinc molta confiança i els vaig utilitzant dependent del partit. Marcos Alonso s'està adaptant molt bé a jugar de central. I Balde està molt bé, amb molta confiança i en un gran moment físic. I també està Jordi Alba, quan han jugat ho han fet bé."

"Koundé et guanya duels, corregeix molt bé, és ràpid a l'esquena, és agressiu, és una garantia, un defensa extraordinari. Per l'edat que té, té una gran maduresa. Està a un nivell molt alt, I ens dona molta seguretat."

Europa League

"És una possibilitat que anem a l'Europa League. Hem d'afrontar la nostra realitat, demà mirarem el partit de l'Inter, i si no ens classifiquem, anirem a l'Europa League i la competirem com a lleons i anirem a guanyar-la, la competirem."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut