Pedri: “Hi ha una mínima esperança a la Champions”

Pedri: “Hi ha una mínima esperança a la Champions”

El canari ha repassat l’actualitat blaugrana en una entrevista a MARCA abans del partit davant el Bayern de Munic

El Barça s’enfronta aquest dimecres al Bayern de Munic a l’últim partit a l’Spotify Camp Nou de la fase de grups de la Lliga de Campions, i Pedri ha repassat, entre d’altres temes, com està l’equip en aquests instants de la temporada, al diari MARCA. Fem un repàs a les seves declaracions més destacades.

Esperança europea

“No esperàvem el que ens ha passat a la Champions. Però ha passat així i és una pena. Encara ens queda una mínima esperança en el resultat del Viktoria Plzen i l’Inter de Milà.”

“Hem de veure què passa, però sabem que és molt complicat. Mentre es pugui donar, s’ha de creure. Necessitem molta sort, però s’ha d’estar preparats.”

“Xavi ens ajuda molt als joves”

“Sempre que hi ha mals resultats es critica a quasi tot el món. Crec que és complicat ser entrenador del FC Barcelona, però considero que el míster està fent una feina molt bona.”

“Als joves ens ajuda molt, ens dona consells. Espero que pugui estar amb nosaltres i guanyem coses grans i títols.”

Complicitat amb Lewandowski

“Amb els bons jugadors és fàcil entendre-se dins el camp. Robert des del primer dia ha estat una persona magnífica amb mi. A mi i a Gavi ens ajuda i ens diu que piquem a l’espai, que estiguem allà, que ell arribarà I s’emportarà als centrals i es quedarà les pilotes allà per nosaltres, per marcar… Tenir un jugador així ens ajuda molt.

“Si mantenim un bon rendiment, vindran els èxits”

“Malgrat les derrotes a la Champions i al Clàssic, crec que el FC Barcelona s’ha de plantejar guanyar aquesta Lliga. Queda molta competició.”

“I la Copa del Rei ja la vaig aixecar, és un gran record, i estaria bé tornar-la a conquerir. S’ha d’intentar guanyar tots els títols. Estic segur que aquesta temporada, si mantenim un bon rendiment, vindran els èxits. Hem de treballar.”

Mundial 2022

“Tant de bo fem un bon paper a Qatar, i tant de bo tingui la possibilitat d’anar-hi, i per què no intentar guanyar aquest Mundial?”

“Crec que, després de l’Eurocopa, som una selecció que està molt forta. Però tot el món diu que Brasil i Argentina són les favorites, i prefereixo anar com a no favorites. A l’Eurocopa era així, i vam fer un gran paper.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut