La convocatòria per rebre el Bayern

La convocatòria per rebre el Bayern

El tècnic blaugrana ha decidit convocar a 21 jugadors per afrontar la 5a jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

Nova cita a l'Spotify Camp Nou. Els culers afronten aquest dimecres (21.00 hores) la 5a jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, on es veuran les cares amb el Bayern de Munic. Un partit que pot ser clau per a les opcions de classificació blaugrana per a la següent fase, però pendents també del que passi a Milà entre l'Inter i el Viktoria Plsen.

Per a aquest matx, Xavi Hernández ha decidit convocar a 21 futbolistes. La llista completa és la següent: Ter Stegen, Bellerín, Piqué, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

 

Darrer entrenament 

Aquest dimarts al matí ha tingut lloc el darrer entrenament abans del duel contra el Bayern de Munic. Una sessió on han participat els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i on també han entrenat els juvenils Joan Anaya, Toni Caravaca i Gerard Hernández.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut