La convocatòria per rebre l’Athletic Club

La convocatòria per rebre l’Athletic Club

Xavi Hernández ha donat la llista de 22 noms per al partit d’aquest diumenge (21.00 hores) que es jugarà a l’Spotify Camp Nou

Després de la victòria a casa contra el Vila-real, aquest diumenge torna la Lliga a l’Spotify Camp Nou. I ho farà amb la visita de l’Athletic Club que entrena l’extècnic del Barça Ernesto Valverde. El partit, que està programat per aquest diumenge 23 d’octubre a les 21 hores, serà una bona prova de foc per a un Barça que vol tornar a sumar els tres punts de cara al seu objectiu de la competició domèstica.

Per afrontar aquest exigent test, contra el sempre complicat equip basc, Xavi Hernández ha decidit convocar 22 futbolistes. La llista la formen Ter Stegen, Bellerín, Piqué, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Marcos A, Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Darrer entrenament abans del partit

Aquest dissabte al matí, i abans de donar a conèixer la convocatòria i de que Xavi fes la roda de premsa prèvia al partit contra l'Athletic Club, el primer equip ha dut a terme una darrera sessió d'entrenament.

 

S'ha fet al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb tots els disponibles del primer equip. També han entrenat Aranda, del Barça Atlètic, i el juvenil Arnau Casas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut