El Barça de Xavi arriba als 100 gols

El Barça de Xavi arriba als 100 gols

Amb la diana de Lewandowski contra l'Athletic Club, els culers arriben a la centena de gols amb el de Terrassa a la banqueta

El Barça de Xavi Hernández es posa a 100. Els culers han arribat a la centena de gols en el triomf davant l'Athletic Club de Bilbao d'aquest diumenge a l'Spotify Camp Nou. 

Així doncs, després de 52 partits al capdavant de la banqueta barcelonista, els culers assoleixen els 100 gols amb el de Terrassa a la banqueta, gràcies a la tercera diana del partit davant els bascos, obra de, qui sinó, Robert Lewandowski. Aquest gol significa superar la barrera dels 100 i seguir sumant a l'era Xavi. Amb el de Ferran, ja són 101 dianes.

24 golejadors diferents

Aquests 100 gols han estat anotats per un total de 24 jugadors diferents: Lewandowski (17 gols), Aubameyang (13), Ferran Torres (10), Depay (8), Pedri (7), Luuk de Jong i Dembélé (6), Frenkie de Jong i Ansu Fati (5), Jordi Alba i Araujo (3), Gavi, Sergio Busquets, Nico, Sergi Roberto i Jutglà (2), i Piqué, Eric García, Dani Alves, Raphinha, Riqui Puig, Kessie, Abde i Coutinho (1).

Lewandowski, el màxim anotador

Cal destacar a Lewandowski que, amb 17 gols en només 15 partits, és el jugador amb més dianes d'aquestes 100. El davanter polonès s'ha adaptat a la perfecció al joc blaugrana i els seus registres són absolutament espectaculars, convertint-se en el màxim golejador de l'era Xavi en tot just dos mesos.

Gols a cinc competicions

Aquestes 101 dianes han arribat en un total de cinc competicions diferents: 77 gols han estat a la Lliga, 10 a l'Europa League, vuit a la Champions, quatre a la Copa del Rei i dos a la Supercopa d'Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut