Barça-Vila-real: Nit rodona (3-0)

Els blaugranes s'imposen al conjunt groguet amb una gran primera meitat i es retroben amb la victòria

Tres punts ben merescuts. El Barça s'ha imposat al Vila-real (3-0) en un bon partits dels culers corresponent a la jornada 10 de Lliga. Un doblet de Lewandowski i un gol d'Ansu Fati encaraven el triomf per als culers a la primera meitat. A la represa el domini ha estat culer si bé les ocasions de perill ofensiu han estat ben poques.

Espectacle culer

Als dos minuts de joc Ansu Fati ha posat a prova la defensa del Vila-real, però el xut ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Rulli. El Barça seguia buscant el primer gol i Pedri ho ha tornat a intentar amb una passada per Ansu que el davanter blaugrana no ha pogut rematar davant la sortida del porter visitant als vuit minuts.

Els de Xavi seguien buscant la porteria visitant amb insistència, però el matx ha entrat en uns minuts sense ocasions per cap dels dos conjunts. Els barcelonistes dominaven la pilota, però topaven amb un Vila-real ben situat en el terreny de joc. Fins que una passada de Jordi Alba ha arribat a Lewandowski, que ha controlat la pilota esquivant la sortida de Rulli i ha marcat l’1-0 després de girar-se.

Però la insistència culer ha tornat a tenir premi poc després. Novament Lewandowski ha estat el protagonista. Un bon contracop culer ha acabat amb la pilota als peus del davanter polonès, que ha deixat dos segons de pausa per aixecar el cap i enviar un gran xut al fons de la xarxa (2-0, min 35). Un autèntic golàs.

Els grans minuts culers han seguit i ara ha estat Ansu el protagonista, en rematar una passada de Ferran Torres a l’interior de l’àrea (3-0, min 38). Tres gols en vuit minuts davant un conjunt que només n'havia encaixat tres fins al moment en les 9 jornades anteriors.

Domini sense més gols

A la represa poques ocasions destacables si bé els blaugrana tenien el control de la pilota. El matx ha abaixat una mica el ritme i la defensa culer s'ha mostrat molt sòlida, evitant qualsevol arribada de perill del Vila-real.

L'arribada de perill més clara del Barça ha arribat al tram final del matx. En el 79' una centrada de Dembélé per Raphinha ha estat a punt de suposar el 4-0, però el brasiler no ha arribat per ben poc a rematar a porteria buida a 10 minuts pel final. Finalment el resultat no s'ha mogut i el Barça es retroba amb la victòria en una bona nit a l'Spotify Camp Nou.