Les cinc coses que has de saber sobre el Vila-real

Les cinc coses que has de saber sobre el Vila-real

El Barça s’enfronta aquest dijous, a les 21:00h, al Vila-real, la víctima preferida d’Ansu Fati

El proper rival de lliga del Barça és el Vila-real. El conjunt de Castelló arriba en setena posició i torna al Camp Nou després d’aconseguir-hi una victòria la temporada passada. A continuació, repassem les cinc coses que cal saber del proper rival blaugrana;

Quatre victòries groguetes al Camp Nou

Els de Castelló han guanyat quatre vegades a l’estadi blaugrana. La primera, al seu estrena a Primera, la temporada 1998/99 (1-3), cosa que van aconseguir repetir dues temporades després, la 2000/01 (1-2). 

Vuit anys van haver de passar perquè el Vila-real tornés a endur-se’n els tres punts del Camp Nou, la temporada 2007/08 (1-2). Temporada en què el Vila-real aconseguiria una segona posició històrica, per davant del Barça.

L’última victòria del Submarí Groc al Camp Nou, va ser la temporada passada quan els d’Emery van guanyar per 0-2 l’últim partit de lliga.

El Vila-real, la víctima preferida d’Ansu Fati

El jove davanter blaugrana té un clar idil·li amb el gol. Doncs a l’equip al qui més gols li ha marcat, a la seva, encara, curta carrera, és al Vila-Real amb tres gols, juntament amb el Llevant. 

El deu del Barça li ha marcat fins a tres gols i una assistència en quatre partits als de Castelló, cosa que ha suposat tres victòries i una derrota. 

El Barça, la bèstia negra d’Emery

L’entrenador del Vila-real, Unai Emery té un balanç davant el Barça molt negatiu. S’ha enfrontat fins a 29 vegades davant el Barça, en les que només ha pogut aconseguir tres victòries. Una amb el Sevilla, la temporada 2015/16 per 2-1. Una amb el PSG, per 4-0 als vuitens de final de la Champion League del 2016/17, resultat que el Barça va remuntar amb l’històric 6-1.

I l’última va ser la temporada passada, amb el Vila-real, quan els groguets es van imposar al Camp Nou per 0-2. Fins ara, l’única victòria d’Emery al Camp Nou.

El balanç final d’Emery és de 29 partits, 20 derrotes, sis empats i tres victòries. 

Un mur defensiu

El Vila-real és el conjunt de primera divisió que menys gols ha encaixat des de l’inici de temporada. Només li han marcat tres gols en contra per 12 a favor. La xifra més baixa de la seva història a aquestes altures de competició. 

A més, cap equip ha aconseguit marcar-li més de dos gols en el mateix partit. El Barça és el segon amb menys gols encaixats amb un total de quatre. 

Samu Chukwueze, un perill per Barça

El jove jugador del Vila-real ja sap el que és marcar-li al Barça. L’extrem nigerià li ha marcat fins a tres gols en vuit partits de Lliga. El Barça és l’equip al qui més gols li ha marcat, empatat amb el Llevant a tres gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut