Barça – Vila-real: Amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria

Barça – Vila-real: Amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria

Els blaugrana reben als d'Emery en un partit sempre exigent a l'Spotify Camp Nou (21.00 hores)

El Barça rep aquest dijous (21.00 hores) al Vila-real a l'Spotify Camp Nou en un nou partit de Lliga i amb l'objectiu d'oblidar la derrota al Clàssic del Bernabéu. Al capdavant els blaugrana tindran un equip que sempre exigeix la millor versió dels culers. I en el record hi ha el partit del darrer curs a l'Spotify Camp Nou amb el 0-2 a favor del conjunt groguet. 

El Vila-real, amb 15 punts després de nou jornades, arriba al Camp Nou com a líder del seu grup de la Conference League i invicte. Un conjunt que destaca per la seva solidesa defensiva i sota pals. Amb només tres gols encaixats el Vila-real és, de llarg, l'equip menys golejat de la Lliga fins al moment. 

Samuel Chukwueze és una de les principals amenaces dels blaugrana, ja que el Barça és l'equip de la Lliga a qui ha marcat més gols el davanter amb tres en vuit partits. Al contrari, Ansu Fati té al Vila-real com l'equip a qui ha marcat més dianes, amb tres també. 

Un rival en la cerca d'entrar a posicions europees 

El Vila-real d'Unai Emery ha començat la jornada 10 de Lliga en setena posició i amb el clar objectiu de classificar-se per a competicions europees, on la darrera temporada va arribar fins a les semifinals de la Champions. El conjunt grogues ve d'imposar-se 2-0 a l'Osasuna. 

Entrenador: Unai Emery
Balanç a la Lliga: 4V-3E-2D
Màxim golejador: Alex Baena (3 gols)
Exculers a l'equip: Pepe Reina, Kiko Femenía i Jorge Cuenca

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut