50 partits de Xavi com a entrenador del Barça

50 partits de Xavi com a entrenador del Barça

Per la seva part, Ansu Fati també ha jugat el seu partit número 50 com a culer a la Lliga

Xavi Hernández ha sumat aquest diumenge, al Santiago Bernabéu i contra el Reial Madrid, el seu partit número 50 com a entrenador del Barça. I ho ha fet menys d'un any després de convertir-se en tècnic del primer equip, al novembre del 2021, quan va arribar procedent de l'Al-Sadd. 

Des del seu primer enfrontament, contra l'Espanyol al Camp Nou, fins al d'aquest diumenge, en el Clàssic disputat a Madrid, ha dirigit el Barça en 35 partits de Lliga, 6 de Champions, 6 d'Europa League, 2 de Copa del Rei i 1 de Supercopa d'Espanya, amb un balanç de 28 victòries, 11 empats i 11 derrotes, a més de 94 gols a favor i 52 en contra.

50 partits de Lliga per a Ansu

El partit contra el Reial Madrid ha suposat, també, el 50è d’Ansu Fati amb el primer equip a la Lliga. Des d'aquell 25 d’agost del 2019, el jove blaugrana s’ha anat consolidant al primer equip fins a convertir-se en un dels jugadors més prometedors del futbol mundial.

Des d’aleshores ha disputat 49 duels més a la competició domèstica tenint en compte el Clàssic d’aquest diumenge al Santiago Bernabéu. En aquests duels, Ansu ha marcat 17 gols i ha repartit quatre assistències en 2055 minuts disputats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut