Barça - Inter: Només val guanyar

Barça - Inter: Només val guanyar

Els culers afronten aquest dimecres un partidàs a l'Spotify Camp Nou, on hauran de vèncer per poder dependre de sí mateixos per classificar-se pels vuitens de final de la Champions

El futbol no s'atura i torna a ser el torn de la Lliga de Campions. Els culers afronten aquest dimecres un partidàs a l'Spotify Camp Nou, on hauran de vèncer a l'Inter de Milà (21.00 hores) per poder dependre de sí mateixos per classificar-se pels vuitens de final de la Champions.

Davant, però, hi haurà el sempre complicat conjunt italià que ja va aconseguir vèncer als de Xavi Hernández la setmana passada, on van caure per 1-0 a San Siro en un polèmic partit. Ara, toca oblidar aquella derrota i guanyar aquest dimecres per tornar a dependre de sí mateixos.

 

El rival

L'Inter arriba reforçat després del triomf contra els culers de la setmana passada, gràcies al solitari gol de Çalhanoğlu. A més, durant el cap de setmana també han sumat una nova victòria, en aquest cas a la Serie A, guanyant 1-2 al Sassuolo amb doblet d'Dzeko, per tornar al camí del triomf a la lliga italiana després de dues derrotes consecutives.

Per al partit d'aquest dimecres, el conjunt de Simone Inzaghi arriba amb els dubtes de jugadors importants com Lukaku, Brozovic o Correa, però els blaugrana ja saben del perill del conjunt milanès, un equip molt sòlid i amb qualitat a totes les línies.

Entrenador: Simone Inzaghi
Balanç Lliga: 5V-0E-4D
Balanç Champions: 2V-0E-1D
Màxim golejador: Lautaro Martínez i Dzeko (3 gols)
Exculers a l'equip: André Onana


Les dades del partit

- El Barça mai ha perdut dos partits seguits contra l'Inter a la Champions, i cap equip italià ha guanyat el FC Barcelona dues vegades en un mateix curs de Lliga de Campions.

- L'Inter ha perdut tots els seus partits com a visitant contra el Barça a Champions League: cinc derrotes. A més, s'ha quedat sense marcar en quatre d'aquests partits (un gol en total). L'equip italià ha perdut més partits al Camp Nou que a qualsevol altre estadi a domicili a la competició (5).

- El FC Barcelona només ha patit una derrota en els últims 17 partits en els què ha rebut un equip italià a la Champions League (13V, 3E i 1D).

- Gavi podria jugar el seu 10è partit a la UEFA Champions League amb el Barça. Amb 18 anys i 68 dies, seria el quart jugador més jove en la història de la competició a assolir els 10 partits, després de Youri Tielemans, Jude Bellingham i Bojan Krkic. 

- Robert Lewandowski ha participat en 27 gols en els últims 15 partits a casa a la Champions League (22 gols i cinc assistències), incloent un hat-trick en el seu primer matx a casa com a culer a Europa.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-MASTER-champions-22_23

El Barça

El conjunt blaugrana arriba després de vèncer per la mínima al Celta a la Lliga, on encadena ja set jornades consecutives guanyant i es manté com a líder de la competició. Però després de la derrota a Milà, necessita vèncer aquest dimecres a l'Inter per poder dependre de sí mateix per estar a la següent ronda.

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar a 21 jugadors: Ter Stegen, Piqué, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Eric, Iñaki Peña, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas. Són baixa per lesió Bellerín, R. Araujo, Memphis, Christensen i Kounde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut