Les xifres de Lewandowski davant el Reial Madrid

Les xifres de Lewandowski davant el Reial Madrid

El davanter blaugrana acumula sis dianes en 715 minuts davant el conjunt blanc, entre el Bayern de Munic i Borussia Dortmund

Aquest diumenge Lewandowski viurà el seu primer Clàssic com a culer. Però el davanter polonès ja sap el que és marcar contra el Reial Madrid. Lewandowski ha marcat sis dianes contra el conjunt blanc en les vuit vegades que s’hi ha enfrontat, sempre com a titular.

Si analitzem aquestes dades en cinc de les vuit ocasions que el crac blaugrana s’ha vist les cares amb el Reial Madrid han estat vestint la samarreta del Borussia de Dortmund, concretament entre el 2012 i el 2014. Cinc partits en dos anys en els quals el 9 culer va marcar cinc gols i va repartir una assistència.

Un pòquer per al record

Per damunt de tots els partits de ben segur n’hi ha munt que està a la ment del jugador polonès. El 24 d’abril del 2013 Lewandowski va marcat un pòquer de gols davant del conjunt blanc en la victòria del conjunt alemany a casa davant el conjunt madrileny 4-1. 

En la seva etapa com a jugador del Bayern de Munic el davanter blaugrana va aconseguir marcar un gol i marcar una assistència. De fet en aquesta etapa Lewandowski no va poder imposar-se mai al Reial Madrid, amb dues derrotes i un empat. Molt diferent a les tres victòries, un empat i una derrota com a registre al Borussia de Dortmund. 

Aquest diumenge al Santiago Bernabéu, i més de quatre anys després del seu últim partit contra el conjunt blanc, el 9 blaugrana té una nova opció per seguir fent créixer el registre de victòries i de gols a favor, però ara com a jugador del Barça. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut