Inter i Barça: un vincle de 19 jugadors

Inter i Barça: un vincle de 19 jugadors

Ambdós conjunts, que s'enfrontaran aquest dimarts a la Champions League, comparteixen un llarg llistat de jugadors que han jugat a tots dos equips

El FC Barcelona i l’Inter de Milà es veuran les cares aquest dimarts (21:00 hores) a l’estadi Giuseppe Meazza en un partit emmarcat en la tercera jornada de la fase grups de la Champions League.

Es tracta d’un duel entre dos conjunts que són punters a Europa i que han comptat amb jugadors de llegenda a les seves files. Però quins 19 futbolistes han vestit la samarreta dels dos Clubs al llarg de la història?

Dos fitxatges procedents de l’Inter de Milà...

Si comencem per recordar els traspassos directes entre els dos equips, trobem a dos futbolistes que van acabar recalant al Barça provinents de l’Inter de Milà.

Curiosament, els dos jugadors que van arribar al conjunt blaugrana ho van fer al mateix any, a la temporada 2009/10. Es tracta del davanter Zlatan Ibrahimovic i el lateral Maxwell. El suec només va estar una temporada al Barça, mentre que el brasiler en va estar tres. Els dos jugadors van aconseguir guanyar la Lliga aquell mateix any amb Pep Guardiola a la banqueta.

ibra

... i fins a sis moviments de Barcelona cap a Milà

D’altra banda, el nombre de jugadors que han arribat a l’Inter de Milà des del Barça és més extens. Concretament, en són 6: Francesco Coco, que va arribar a l’Inter l’any 2002 després d’estar una temporada al conjunt blaugrana; Edgar Davids, després de finalitzar la seva cessió de mig any al Barça a la 2003/04; Samuel Eto’o, fitxat l’any 2009 a títol definitiu i Martín Montoya, que va estar durant la temporada 2015/16 cedit a l’equip de Milà.

A més, al mercat d’hivern del 2018, també el migcampista brasiler Rafinha va marxar en qualitat de cedit a l’Inter de Milà en una operació semblant a la de Montoya. El darrer moviment directe de Barcelona cap a Milà ha estat el xilè Arturo Vidal, qui l’estiu del 2020 va deixar el Barça per fitxar per l’Inter.

Una llista amb jugadors de llegenda  

Fins a onze futbolistes més han jugat al Barça i l’Inter de Milà en diferents etapes de la seva carrera. Entre ells, destaquen alguns jugadors històrics com Luis Suárez, el primer jugador de la història del Barça que va ser capaç d’alçar la Pilota d’Or vestint la samarreta blaugrana; Ronaldo Nazario, considerat com un dels millors davanters centres de la història o Laurent Blanc, campió del món amb França l’any 1998.

ronaldo nazario

Completen la llista Scarone, Szegedi, Luis Figo, Quaresma, Thiago Motta, Alexis Sánchez i Philippe Coutinho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut