Comunicats mèdics de Kounde i Araujo
Ofert per

Comunicats mèdics de Kounde i Araujo

Ambdós centrals s'han sotmès a proves aquest matí del dissabte 24 per saber l'abast de les seves respectives lesions produïdes amb les seves seleccions

Les proves realitzades aquest matí del dissabte 24 de setembre han confirmat que el jugador del primer equip Jules Kounde té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. 

D'altra banda, les proves realitzades aquest matí del dissabte 24 de setembre han mostrat que el jugador del primer equip Ronald Araujo té una avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Recordar que aquestes lesions es van produir en aquesta aturada internacional del mes de setembre; el 23 en un matx contra Àustria de la UEFA Nations League i el en un partit amistós contra Iran. Fins al moment, amb el Barça Jules Kunde acumula cinc partits en aquest inici de curs. En aquests primers passos de culer, el defensa francès s'ha erigit en assistent: dues passades de gol a la Lliga i una a la Champions. Per la seva part, Ronald Araujo ha participat en set partits en aquesta arrancada de curs 2022/23. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut