Un mes d'octubre amb nou partits

Un mes d'octubre amb nou partits

Els blaugrana encaren un mes important i exigent a la Lliga i la Champions després de l'aturada per partits de selecció

Nou. Aquest és el número de partits que el Barça disputarà aquest octubre, just després de l'aturada per partits de seleccions. Sis partits de Lliga i tres de la Lliga de Campions que definiran el futur dels de Xavi. Tots ells de màxima exigència per definir el futur dels culers. 

Consolidar-se a la part alta de la Lliga

El Mallorca-Barça del dissabte 1 d'octubre marcarà el retorn dels blaugrana a la competició en una sortida sempre complicada. Primer dels sis partits de Lliga a l'octubre. I partits de màxima exigència com són el Barça-Celta, el Clàssic al Santiago Bernabéu, el Barça-Vila-real, el Barça-Athletic Club i el València-Barça per tancar el mes. 

3200x2000-SCHEDULE-SEPT_2022-CA

Un mes clau per a la Champions

A la Lliga de Campions els blaugrana disputaran tres partits que deixaran definit o gairebé la possible classificació per a la propera ronda, així com les possibilitats de ser primers de grup. I és que a banda del doble partit davant l'Inter de Milà els culers també rebran aquest mes la visita del Bayern de Munic. Rivals directes en la lluita per les primeres posicions de la fase de grups. Tres partits d'alçada que marcaran el futur europeu del Barça aquest curs. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut