Cinc estadístiques que lidera el Barça

Cinc estadístiques que lidera el Barça

Els culers han començat la Lliga amb grans registres tant en atac com en defensa, a més de continuar invictes a la competició

L'inici de Lliga blaugrana està sent de gran nivell, i és que els blaugrana es mantenen invictes en aquestes sis primeres jornades. El Barça és segon a la classificació amb 16 punts de 18 possibles, i està a només dos punts del líder, el Reial Madrid.

Aquest bon inici ve acompanyat de diversos grans registres, tant en atac com en defensa, on el FC Barcelona lidera diverses estadístiques. Les repassem:

18 gols a favor

Els culers sumen 18 dianes en només sis jornades: una mitjana de tres gols per partit. El Barça és l'equip més golejador del campionat, seguit del Reial Madrid amb 17 i l'Athletic Club amb 12.  

A més, els barcelonistes compten amb el màxim anotador del campionat, que és Robert Lewandowski amb vuit gols en sis partits. Els 10 gols restants han estat obra de: Dembélé (2), Ansu Fati (2), Raphinha, Memphis, Pedri, De Jong, Eric Garcia i Sergi Roberto.

Només un gol en contra

A més, els barcelonistes mantenen uns grans registres en defensa, on només han encaixat un gol en contra. Les bones actuacions de Ter Stegen sota pals, sumat al gran treball defensiu de l'equip, provoca que l'alemany sigui el Zamora de la Lliga amb un gol rebut en sis partits. Va ser Isak a Anoeta, on els culers van vèncer 1-4 a la Reial Societat. El següent és Rulli, del Vila-real, amb dos gols encaixats.

Cinc porteries a zero

Això també provoca que el Barça acumuli cinc porteries a zero en sis jornades. Ja són quatre les jornades consecutives amb 'clean sheet' blaugrana (Valladolid, Sevilla, Cadis i Elx) i sumat al del Rayo Vallecano de la primera jornada, són un total de cinc porteries a zero per Ter Stegen, el que més de la Lliga. El segueix el Vila-real, amb quatre.

_SGB8198

66,11% de possessió

Els homes de Xavi són també l'equip que més possessió té per partit. En aquestes primeres sis jornades, els culers tenen una mitjana de 66,11% de possessió, molt per sobre de la resta. El segueix el València amb 61,9% i el Reial Madrid, amb 57,06%.

L'equip que més remata

En total, en aquests sis partits, el Barça ha rematat un total de 119 vegades, 46 d'elles entre pals. En totes dues estadístiques, els culers lideren per damunt dels 19 equips restants, sent l'equip que més perill genera. A més del ja esmentat Pitxitxi Lewandowski, Alejandro Balde també és el màxim assistent amb tres passades de gol, juntament amb Guillamon, Kang-In i Joao Félix.

FCB_Valladolid-049

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut