Una nova porteria a zero de Ter Stegen

Una nova porteria a zero de Ter Stegen

El porter alemany es troba a només 56 minuts de superar el seu rècord d'imbatibilitat a la Lliga

Davant l'Elx, el FC Barcelona va tornar a aconseguir mantenir la porteria a zero, i ja van quatre jornades consecutives a la Lliga. Des del gol rebut a Anoeta el passat 21 d'agost, els culers acumulen quatre partits seguits a la Lliga sense rebre cap diana: Valladolid, Sevilla, Cadis i Elx.

Així doncs, Marc ter Stegen acumula quatre jornades sense encaixar, i sumat al 'clean sheet' de la primera jornada contra el Rayo Vallecano, ja són 5 porteries a zero en sis jornades. Només un gol encaixat en les primeres sis jornades del campionat, completant un dels millors inicis dels darrers anys, només superat pel de la temporada 2014/15.

A una jornada del rècord personal

En quant als registres personals del porter alemany, és la 5a vegada que aconsegueix acumular quatre jornades sense encaixar gol. La primera va ser el 2016, va fer-ho dues vegades el 2018 i també una més el 2020. Ara, en aquest 2022, també són ja quatre, i si aconsegueix mantenir la porteria a zero contra el Mallorca en la propera jornada, igualarà el seu rècord personal: a la temporada 2019/20, va encadenar fins a cinc jornades consecutives sense rebre cap gol en contra.

I a 56 minuts de superar-se 

En aquesta ratxa de cinc jornades del 2020, va acumular fins a 500 minuts sense encaixar cap gol, i actualment ja són 444 minuts sense encaixar. Des del gol d'Isak a la segona jornada, Ter Stegen no ha tornat a rebre cap diana, així que si aconsegueix no rebre cap gol en els primers 56 minuts contra el Mallorca, l'alemany superarà el seu rècord personal, que data de la campanya 2019/20. Números i registres de Zamora (actualment és el porter menys golejat de la Lliga) en aquest inici de campanya de Ter Stegen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut