Confirmat l'horari del primer Clàssic de la temporada

Confirmat l'horari del primer Clàssic de la temporada

El Reial Madrid-Barça de la jornada 9 es disputarà el diumenge 16 d'octubre a les 16.15 hores

El primer Clàssic de la temporada ja té dia i hora confirmada. LaLiga ha confirmat que el Reial Madrid-Barça tindrà lloc el diumenge 16 d'octubre, a partir de les 16.15 hores al Santiago Bernabéu.

Un matx corresponent a la jornada 9 de la competició domèstica i que arribarà després que els de Xavi hagin rebut la visita de l'Inter de Milà a l'Spotify Camp Nou en la jornada 4 de la fase de grups. Després del duel contra el conjunt blanc els blaugrana rebran la visita del Vila-real a l'Estadi en partit de Lliga.

Cal recordar que el Barça va sumar els tres punts en el partit al Bernabéu del darrer curs (0-4). Un partit en què els gols de Ronald Araujo, Ferran Torres i un doble d'Aubameyang van donar el triomf al Barça. 

Les jornades 10 i 11, confirmades

També han sortit els horaris de les jornades 10 i 11. D'aquesta manera, el Barça rebrà el Vila-real a l'Spotify Camp Nou el proper dijous 20 d'octubre, a les 21 hores. El diumenge 23 d'octubre, també a les 21.00h i a l'Spotify Camp Nou, serà el torn d'enfrontar-se contra l'Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut