Barça - Elx: Una oportunitat per aixecar-se

Barça - Elx: Una oportunitat per aixecar-se

Després de la primera derrota de la temporada, els blaugranes volen recuperar el camí de la victòria a l'Spotify Camp Nou

Dimarts passat, a Munic, el FC Barcelona va patir la primera derrota d'aquesta temporada. Ara l'equip vol oblidar aquesta ensopegada i continuar el bon moment que viuen a la LaLiga, on sumen quatre victòries consecutives. L'Elx serà el pròxim objectiu dels culers, que rebran a l'equip alacantí a l'Spotify Camp Nou.

Cal recordar que el partit es podrà seguir a tot el món a través del minut al minut del Match Center de la web del Club i també als perfils oficials de les diferents xarxes socials.

Oportunitat per retrobar-se

Després de la derrota a Munic, els homes de Xavi Hernández volen recuperar la seva millor versió. Especialment a l'Spotify Camp Nou i davant de tota l'afició culer, els blaugranes tenen l'oportunitat de demostrar que l'ensopegada a la Lliga de Campions no podrà aturar l'embranzida de l'equip i seguir amb el seu bon moment a la LaLiga on tots els futbolistes estan rendint a un nivell molt alt. En cas de victòria, seria la 5a consecutiva a la competició.

Un moment delicat per a l'Elx

L'Elx arriba a la sisena jornada de campionat en un moment delicat. L'equip il·licità encara no ha obtingut la seva primera victòria al campionat domèstic. Els alacantins han acumulat quatre derrotes i un empat fins ara, sumant només un punt, que els fa ocupar la penúltima posició a la taula classificatòria. Els valencians estan trobant problemes per dominar les àrees, on són l'equip menys golejador (2 gols a favor) i el segon més golejat (13 gols encaixats).

Tot i així, l'equip alacantí té una gran plantilla, entre la que destaca el nom d'Àlex Collado, futbolista cedit pel Barça i autor d'un gol aquesta temporada. Entre les seves files també trobem a Gerard Gumbau, amb passat al filial blaugrana.

46 temporades invictes

Les estadístiques evidencien una gran superioritat dels culers en els últims enfrontaments. De fet, fa 46 temporades que els blaugranes no coneixen la derrota davant de l'equip il·licità. L'última desfeta blaugrana es va donar en la 13a jornada de la temporada 1974/75 a LaLiga, quan el Barça de Rinus Michels va caure per 1-0 davant de l'Elx amb un gol de Melenchón a l'antic estadi d'Altabix. Des de llavors, s'han donat 17 victòries blaugranes i tres empats (tots tres sense gols).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut