Bayern de Munic - Barça: Res a retreure (2-0)

Bayern de Munic - Barça: Res a retreure (2-0)

El Bayern de Munic s'ha imposat a un bon Barça que ha concedit la primera derrota de la temporada

En la roda de premsa prèvia al partit Xavi va demanar a l’equip personalitat i mentalitat per competir, i si alguna cosa ha mostrat l’equip blaugrana a Munic, han estat aquests dos trets. Al München Fußball Arena s’ha viscut un gran partit entre dos dels millors equips del món. Un enfrontament on l’equip blaugrana ha mostrat una bona versió tot i que al final, la falta d'efectivitat de cara porteria, ha acabat per condemnar als culers. Els gols de Lucas Hernández i Sané al segon temps han estat letals (2-0).

 

El matx també ha servit per veure el debut de Marcos Alonso com a titular a l’onze de Xavi i la primera aparició de Raphinha, que també ha jugat d’inici, a la Champions League.

Un primer temps frenètic

El Bayern ha començat molt fort monopolitzant la possessió i les arribades, però l'equip de Xavi respondria al domini bavarès amb la primera jugada de perill real del matx. Una transició ràpida en atac ha acabat amb Pedri retallant dins l'àrea i obligant a Neuer a fer una gran intervenció per a evitar el primer gol dels culers.

El partit continuaria amb un ritme frenètic i dos equips decidits a buscar la portaria rival. En aquest context, els blaugranes gaudirien de les millors ocasions de cara al gol, però l'encert no acompanyaria a Lewandowski i Raphinha, que han protagonitzat les millors ocasions. El Bayern també gaudiria de les seves opcions, però els dos equips agafarien el camí dels vestidors encara amb el 0-0 al marcador. 

El Bayern colpeja dues vegades

La segona meitat ha començat seguint el guió del primer temps, però el Bayern ràpidament canviaria completament l’escenari. L'equip bavarès s'ha adelantat aprofitant una jugada des del córner. Lucas Hernández guanyava el salt i aconseguia l'1-0 (min. 50) per al campió alemany. El gol ha esperonat als alemanys que, poc després, doblaven el seu avantatge amb una gran diana de Leroy Sané (min 54).

El Barça no s'enfonsaria i respondria amb una gran jugada entre Pedri i Lewandowski que acabava amb el canari topant amb el pal. L'equip intentava de totes les maneres reduir l’avantatge dels bavaresos, però l'encert no estava del costat dels blaugranes, que també havien de vigilar el desplegament en atac de l'equip local, que buscava el 3-0 al contraatac.

Finalment, l’equip de Xavi no ha trobat l’efectivitat necessària per a materialitzar les seves ocasions davant la porteria de Manuel Neuer. Els blaugranes han fet un bon partit però han acabat concedint els tres punts a un Bayern que ha demostrat ser un dels equips més forts del món. Aquesta esdevé la primera derrota del FC Barcelona a la temporada 2022/23. El Barça visitarà el 4 d'octubre l’estadi Giuseppe Meazza per enfrontar-se a l’Inter de Milà en la tercera jornada de la Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut