Nagelsmann: “Cal esborrar del disc dur els últims partits contra el Barça”

Nagelsmann: “Cal esborrar del disc dur els últims partits contra el Barça”

El tècnic del Bayern creu que aquest nou Barça és un “rival complicat” i que l’estil dels blaugrana recorda al de l’època de quan Xavi encara jugava

Torna a ser un Bayern-Barça... però aquesta vegada fa pinta que serà diferent a les últimes. Aquesta percepció també ha arribat a Munic. El tècnic dels bavaresos, Julian Nagelsmann, ho té clar: “Coneixem el Barça. Tenen cares noves, algunes d’elles amb un rol molt important, com Robert Lewandowski. Tenen un nou esperit i serà un rival complicat”.

I afegeix: “Cal esborrar del nostre disc dur els últims partits contra el Barça. Són un equip actiu, que fa una contrapressió que recorda molt al de l’època en què Xavi encara jugava. Han evolucionat molt bé i tenen jugadors interessants com Pedri i Gavi”.

El tècnic ha reconegut que espera que el públic rebi Lewandowski de bones maneres. “Seria el normal, quan un jugador que t’ha donat tant torna. Ha estat una peça clau de la família del Bayern. Tinc ganes de veure’l i li desitjo el millor”, ha declarat Nagelsmann.

Volem impedir que entri en joc a prop de la nostra àrea. Un davanter top com Lewandowski sempre és perillós

Thomas Müller

En la mateixa línia s’ha expressat Thomas Müller, excompany en atac del davanter polonès del Barça. “Està clar que encara trigarem una mica en acostumar-nos a jugar sense Lewandowski, ja que ha fet història al Bayern. Tinc una bona relació amb ell i, després del sorteig, hem escalfat motors via Whatsapp”, ha assegurat.

En aquest sentit, Müller ha confessat que Sadio Mané, una de les cares noves del Bayern, li ha fet broma aquests últims dies, avisant-lo que no es confongui i no li passi la pilota a Lewandowski. “Volem impedir que entri en joc a prop de la nostra àrea. Un davanter top com ell sempre és perillós”, afegia el davanter alemany.

Sobre el partit, Nagelsmann ha reconegut tenir clares ja diverses posicions. Ha avançat, entre d’altres coses, la titularitat de Lucas Hernández, Kimmich i Sabitzer. Cal recordar que Coman està lesionat i es perdrà el duel d’aquest dimarts.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut