Cadis - Barça: El resultat és el de menys (0-4)

Els culers s'emporten els tres punts del Nuevo Mirandilla en un matx marcat per un incident mèdic a la grada, que ha obligat a aturar el partit durant gairebé una hora

Victòria blaugrana al Nuevo Mirandilla (0-4), on el resultat ha estat el menys important. Un incident mèdic a la grada, on un home ha hagut de ser atès i traslladat a l'hospital per problemes cardiovasculars, ha obligat a aturar el partit durant gairebé una hora. Finalment, els culers han guanyat amb gols de De Jong, Lewandowski, Ansu Fati i Dembélé, i suma tres punts per seguir en ratxa.

Inici espès

Els culers no han pogut moure el marcador a la primera meitat tot i intentar-ho en diverses ocasions. Amb un 11 totalment diferent al del passat dimecres a la Champions (nou canvis, només repetien Ter Stegen i De Jong), els blaugrana han començat dominant el joc, però sense acabar de culminar-ho.

Raphinha, amb una rematada al pal després d'una bona acció de Gavi, ha tingut la més clara de la primera part, mentre que Ferran i Memphis també han disposat d'algunes arribades que han acabat sense encert. El Cadis, tret d'una arribada al primer minut de joc, gairebé no ha inquietat la porteria visitant en tota la primera part.

De Jong obre la llauna

La segona part, però, ha iniciat amb bon peu i els blaugrana han aconseguit per fi avançar-se al marcador: bona passada a l'espai de Raphinha per a Gavi, que centra i refusa Ledesma, però De Jong -molt atent- ha caçat el refús per anotar el 0-1 (min. 55).

Xavi ha mogut la banqueta donant entrada a Lewandowski, Dembélé i Pedri d'una tacada, i només nou minuts ha trigat el 'killer' culer en veure porteria. El davanter polonès ha caçat també un refús dins l'àrea petita després d'una bona acción de Raphinha per duplicar l'avantatge i encarrilar el matx (0-2, min. 65).

Ensurt a la grada

Amb el partit controlat i el triomf a l'abast, ha arribat la notícia negativa del partit. Als 81 minuts de joc, l'àrbitre ha hagut d'aturar el matx a causa d'un incident mèdic a la grada, on un home ha hagut de ser atès i traslladat a l'hospital per problemes cardiovasculars.

Això ha obligat a aturar el partit durant gairebé una hora, però finalment s'ha reprès i els darrers 10 minuts s'han acabat jugant. Ansu Fati (0-3, min. 86) i Dembélé (0-4, min. 92) han tancat la golejada.