Ferran: “Estem lluitant per fer un equip competitiu”

Ferran: “Estem lluitant per fer un equip competitiu”

L'atacant barcelonista també ha lloat la figura de Robert Lewandowski en un acte que ha comptat amb Raphinha, Jordi Alba, Vicky López, Mapi León i Irene Paredes

Un gol i una assistència en l'exhibició blaugrana a Europa. Aquest va ser el balanç de Ferran Torres al triomf culer davant el Viktoria Pilsen després d'entrar al minut 65. "Cal aprofitar les oportunitats", ha exterioritzat l'atacant barcelonista en un acte celebrat al Pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona, on també hi han assistit Raphinha, Jordi Alba, Vicky López, Mapi León i Irene Paredes.

En l'estrena victoriosa a la Champions, Jordi Alba també va tenir protagonisme, perquè va tornar a l'onze titular. "Quan em toca jugar busco ajudar l'equip. Treballo per estar en més partits i també intento que els joves siguin cada vegada millors. Sempre intento estar en el millor estat de forma possible. Quan no salto al camp intento animar el grup en tot allò que puc”, ha explicat el lateral esquerre. El 18 barcelonista ha afegit que “la competència et fa millor” i que “cada vegada em trobo en millor forma”. 

I del pla individual, on ha recalcat el seu compromís amb el Barça “al cent per cent”, s'ha passat al col·lectiu. "L'ambient és extraordinari. Hem millorat moltíssim la plantilla i volem competir per totes les competicions", ha confessat el defensor. L'11 també ha tingut paraules per a l'equip de Xavi: “Estem lluitant per fer un equip competitiu, que és el que es mereix el Barça”. 

Sens dubte, en aquesta coralitat barcelonista sorgeix el nom de Lewandowski. "És un líder, un gran competidor i té molt de gol. Ens està donant molts punts, espero que segueixi la seva ratxa", ha descrit Alba després de ser preguntat pel 9 blaugrana. L'atacant valencià també ha elogiat el seu company ofensiu: “És un orgull que estigui al Barça”. 

Mapi: "Keira és una de les millors jugadores"

En aquest acte també  ha parlat la central barcelonista, Mapi León. "Keira és un fitxatge esperat. És una de les millors jugadores i tenir les millors és molt important", ha analitzat la jugadora blaugrana sobre la flamant nova incorporació barcelonista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut