PRÈVIA | Cadis - Barça

PRÈVIA | Cadis - Barça

Els homes de Xavi Hernández viatjaran a Cadis amb l’objectiu de seguir la bona dinàmica de joc i resultats

El Barça arriba a la cinquena jornada de Lliga sent un dels tres equips invictes de la competició. Només dos equips més, Vila-real i Reial Madrid, encara tampoc coneixen la derrota en el que va de Lliga. Els blaugranes arriben a aquest partit després de gaudir d’una contundent victòria (5-1) en l’estrena de la Champions League amb un hat-trick de Lewandowski.

L’equip blaugrana, per seguir amb aquesta bona dinàmica, haurà d’imposar-se a la visita a l’estadi Nuevo Mirandilla contra un Cadis que ara mateix és l’últim classificat amb quatre derrotes, cap gol a favor i 10 en contra.

Els precedents

La història d’enfrontaments entre el Barça i el Cadis és favorable al conjunt blaugrana. El Barça és l’equip que més victòries ha tingut a la història de la Lliga contra l’equip andalús amb un total de 19 triomfs i 59 gols a favor. El Barça només no ha guanyat un total de nou partits. Cinc d’aquests van acabar amb un empat i quatre amb victòries pel conjunt gadità.

Si ens centrem en els precedents més directes, per estrany que sembli tenint en compte els precedents històrics, el Barça no s’ha emportat cap victòria dels últims quatre enfrontaments. Dues derrotes i dos empats. La temporada passada, al Nuevo Mirandilla, el Barça no va poder passar de l’empat (0-0) en un partit on Frenkie de Jong va ser expulsat i al segon partit, el que es va jugar a l’Spotify Camp Nou, el Cadis es va imposar (0-1) amb un gol de Lucas Pérez a la segona part. I mateixa situació, però amb canvi d’estadis, la temporada anterior. Empat (1-1) a casa amb un gol al 90 per part del Cadis i derrota (2-1) al Nuevo Mirandilla.


En aquest nou enfrontament el Barça arriba amb 10 punts i el Cadis amb cap i pel que fa l’aspecte golejador el Barça porta 11 gols a favor i un en contra, mentre que el Cadis cap a favor i 10 en contra. Per tant, dinàmiques molt diferents en la cinquena jornada de Lliga.

El Cadis no ha sumat cap punt

L’equip entrenat per Sergio González encara no ha estat capaç de sumar cap punt en les primeres quatre jornades, però és que tampoc ha estat capaç de fer cap gol. L’equip andalús encara no ha obert la llauna aquesta temporada i el Barça només ha rebut un gol en les primeres jornades de Lliga.

L’equip gadità ha perdut contra la Reial Societat, l’Osasuna, l’Athletic Club i el Celta de Vigo. Quatre derrotes i 10 gols en contra. Aquesta mala dinàmica deixa al Cadis com a últim classificat amb un dels pitjors inicis de la Lliga. El partit contra el Barça serà el tercer matx que disputin com a locals davant de la seva afició i ho farà amb l’única baixa del migcampista Ander Garrido.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-CADIZ

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut